Sporturi

Darren Cahill a confirmat că Halep va încerca să joace la Singapore: “Sunt aici, cu Simona!”

17.10.2018 | 17:20
Darren Cahill a confirmat ca Halep va incerca sa joace la Singapore Sunt aici cu Simona

Darren Cahill a confirmat că Simona Halep va încerca să joace la Singapore. Liderul mondial din WTA a decis, marţi, să nu rişte şi să intre pe teren la turneul din capitala Rusiei, în meciul din turul secund cu Anastasia Pavlyuchenkova. După retragere, constănţeanca în vârstă de 27 de ani s-a urcat în primul avion spre Singapore, confirmând prezenţa la ultimul mare turneu din an. Totuşi, participarea ei la Turneul Campioanelor rămâne încertă prin prisma durerilor de la spate.

“Dacă nu voi putea juca aici, nu cred că o voi face nici la Singapore, e distanța prea mică. Nu știu sigur dacă voi juca, dar cu siguranță voi lua cea mai bună decizie pentru sănătatea mea”, declara sportiva noastră în urmă cu câteva zile la o conferinţă de presă susţinută la Moscova.

Simona Halep îşi doreşte să evolueze la Turneul Campioanelor – conform lui Darren Cahill

Un internaut de pe Twitter a adresat o întrebare, iar Darren Cahill a oferit imediat răspuns. “Este Darren în echipa ESPN care va transmite Turneul Campioanelor sau merge acolo pentru că Simona ar putea juca?”, este mesajul apărut pe reţelele de socializare în această după amiază. “Sunt aici, cu Simo. Nu voi lucra pentru ESPN la Turneul Campioanelor”, a transmis tehnicianul de la Antipozi pe contul personal de Twitter.

Turneul Campioanelor se va disputa în perioada 21-28 octombrie la Singapore, iar Simona Halep este prima calificată la ultimul mare turneu din acest sezon. Chiar dacă e posibil să nu rişte şi să evolueze la Singapore, românca din fruntea clasamentului mondial va primi din partea WTA trofeul rezervat jucătoarei care încheie anul pe locul 1 WTA.A fost o onoare pentru mine să termin pe primul loc anul trecut. Să reușesc acest lucru pentru a doua oară în anul 2018 este ceva special, mai ales că am câștigat și primul trofeu de Grand Slam în acest sezon. Să îmi văd numele alături de cele ale unor legende care au reușit să încheie pe primul loc la sfârșit de an, mă face să mă simt foarte mândră”, a fost reacția Simonei Halep.