Sporturi

Darren Cahill a felicitat-o pe Simona Halep după calificarea în finala de la Madrid! “E ceva în acel oraş!”

15.05.2019 | 18:35
Darren Cahill a felicitato pe Simona Halep dupa calificarea in finala de la Madrid E ceva in acel oras

Darren Cahill a felicitat-o pe Simona Halep după calificarea în finala de la Madrid. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână la Madrid, acolo unde a obţinut calificarea în marea finală de la Mutua Madrid Open 2019, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia organizată în Capitala Spaniei, la Caja Magica, se desfăşoară în perioada 4-11 mai.

Darren Cahill şi-a felicitat fosta elevă pe internet

Simona Halep se simte excepţional la Madrid, iar acest lucru este susţinut de faptul că românca s-a calificat în finală pentru a patra oară în carieră. O singură dată a cedat marele trofeu, în 2014, în faţa Mariei Şarapova. Simona s-a impus în penultimul act în faţa elveţiencei Belinda Bencic, locul 18 WTA, scor 6-2, 6-7, 6-0, la capătul unui meci care a durat două ore.

După meci, Darren Cahill i-a transmis un mesaj fostei sale eleve, felicitând-o pentru performanţa de a bifa o nouă finală la Madrid, un oraş care “scoate ce-i mai bun din ea”. Simona Halep a reuşit sub îndrumarea australianului să cucerească la Madrid două trofee, în 2016 şi 2017. “Frumos, Simo! O nouă finală la Madrid. E ceva în acel oraş spaniol care scoate ce e mai bun din tine! Foarte bine şi mult succes mâine! Hai, Simo”, a scris tehnicianul de la Antipozi pe contul personal de Twitter.

Darren Cahill a felicitat-o pe Simona Halep după calificarea în finala de la Madrid

Simona Halep, cu cel mai bun tenis al ei la Caja Magica

“Încerc să dau tot ce pot atunci când intru pe teren, sunt foarte motivată când vin la Madrid. Am jucat mereu cel mai bun tenis al meu aici, acum nu sunt încă sută la sută, dar cresc zi de zi. Sunt foarte fericită de felul în care am jucat. O finală este o finală, e diferită, trebuie să mă concentrez, va fi o mare provocare să câștig acest turneu. Nu am presiune, doar vreau să mă simt bine și că încerc să câștig”, a declarat Simona Halep la finalul meciului din semifinale.