Sporturi

Darren Cahill a răbufnit! Mesaj dur după ce Simona Halep a fost criticată

30.04.2018 | 11:28
Darren Cahill a rabufnit Mesaj dur dupa ce Simona Halep a fost criticata

Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei Halep, a avut o ieşire nervoasă după ce eleva lui a fost criticată pe Twitter.

Pe contul de Twitter al unui blog de sport a fost postat un mesaj dur către Simona Halep, în contextul războiului de declaraţii dintre Serena Williams și Ion Țiriac. Jucătoarea noastră era acuzată că e permisivă cu declarațiile controversate ale celui mai bogat român, care a spus că “Serena are 36 de ani şi 90 de kilograme, nu reprezintă viitorul tenisului”.

“Aștept ca Simona să fie întrebată despre acest subiect și să nu spună nimic pentru ca Mercedesul să nu-i fie luat”, a fost mesajul de pe twitter către Simona Halep. Australianul Darren Cahill a văzut mesajul și a reacţionat imediat. “Nu e normal și e total nedrept. Asta nu are nicio legătură cu Simona. Ea are doar respect pentru Serena. Comentariul tău e mai stupid decât al lui (Țiriac). E chiar mai rău”, a fost reacția australianului.

Un scandal de proporţii după declaraţia lui Ţiriac

“Nu mă îndoiesc de respectul Simonei pentru Serena. Dar simt mereu că oferă răspunsuri cuminți când bunicul român începe să vorbească nebunește. Acesta era ideea comentariului meu”, a fost ultima reacție de pe contul de Twitter care a postat mesajul critic la adresa Simonei.

“Ion Țiriac este o persoană specială pentru mine. Am un mare respect pentru el. Sfaturile lui sunt foarte bune. Mereu îmi dă un sfat bun. Dorința de a câștiga trofeul care-i poartă numele este foarte mare. Sunt foarte multe jucătoare cu lovituri foarte bune. Mi-ar plăcea să fiu ca Serena”, a spus Simona Halep, care păstrează relaţii foarte bune cu toţi cei apropiaţi.