Simona Halep

Video. Darren Cahill: “Acolo a pierdut Simona Halep meciul cu Serena! Trebuia să-şi folosească backhandul”

21.01.2019 | 12:41
Video Darren Cahill Acolo a pierdut Simona Halep meciul cu Serena Trebuia sasi foloseasca backhandul

Australianul Darren Cahill, cel care a pregătit-o pe Simona Halep până la finalul anului trecut știe exact unde a greșit românca în partida din optimile Australian Open disputată contra Serenei Williams. Tehnicianul care a comentat întâlnirea pentru ESPN America ar fi vrut ca Halep să abordeze ușor diferit game-ul de 3-2 din setul decisiv. „Acolo a pierdut Simona Halep meciul cu Serena”, a declarat Cahill, vizibil supărat în urma rezultatului înregistrat de actualul lider mondial.

„A inceput slab, a jucat excelent in setul 2, iar in decisiv acel game de la 3-2, cel mai lung, a fost crucial. Din pacate, l-a pierdut şi asta a dus la pierderea meciului. La 3-2, Simona a avut 3 mingi de break. Trebuia să-şi folosească backhandul în lung de linie, pe mingea a doua a Serenei. A avut şansa asta de câteva ori, dar nu a reuşit să profite de ea. Pentru că Williams a avut foarte mult de suferit atunci când Simona şi-a folosit backhandul”, a declarat Darren Cahill, la doar câteva minute după înfrângerea Simonei Halep în fața fostului lider mondial din circuitul WTA, Serena Williams.

Darren Cahill: “Acolo a pierdut Simona Halep meciul cu Serena!

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii  a fost învinsă cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de americanca Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, în optimile de finală ale Australian Open. A fost, de altfel, a noua victorie a americancei de 37 de ani în cele 10 meciuri jucate în carieră cu Simona Halep. Serena Williams, câştigătoare a 23 de turnee de Mare Șlem, printre care Melbourne de 7 ori, avansează acum în sferturile de finală ale competiției, acolo unde va juca împotriva cehoaicei Karolina Pliskova.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

  • 18 turnee WTA a câștigat Simona Halep de-a lungul carierei