Simona Halep

Darren Cahill i-a schimbat programul Simonei Halep: “Nu i-a venit să creadă că duminica nu fac nimic!”

22.10.2019 | 17:08
Darren Cahill ia schimbat programul Simonei Halep Nu ia venit sa creada ca duminica nu fac nimic
ADVERTISEMENT

Darren Cahill revine în stafful Simonei Halep odată cu Turneul Campioanelor, care se va disputa la Shenzhen. Halep a spus cât de mult se bucură nu doar ea, dar şi “antrenorul interimar” Daniel Dobre de acest lucru şi a povestit un episod despre felul în care australianul i-a schimbat viziunea despre tenis.

Darren Cahill i-a schimbat programul Simonei Halep: “Şi Daniel Dobre se bucură că a revenit el!”

Darren Cahill se întoarce alături de Simona Halep, revenire mult aşteptată de sportiva din România. Interesant este că Simona afirmă că şi actualul antrenor, Daniel Dobre, se bucură de come-back-ul australianului. “Şi Daniel Dobre e foarte bucuros că Darren revine în stafful meu. Pentru el e o plăcere să lucreze alături de Cahill. Evident, şi eu mă bucur. Ca să înţelegeţi cum e viziunea lui despre tenis…La un moment dat m-a sunat, era duminică. M-a întrebat ce fac şi i-am zis că stau. Nu i-a venit să creadă. Eu duminica nu făceam nimic, nu mă antrenam. Şi el m-a întrebat cum e posibil aşa ceva, că trebuie să fiu obişnuită să joc duminica, pentru că atunci sunt finalele turneelor. De atunci nu am mai avut nicio duminică liberă”, a explica Simona la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Halep a dezvăluit care e persoana cu care vorbeşte înainte de fiecare meci: “Fratele meu! Dar nu mai fac greşeala să-i spun că am emoţii. I-am spus înainte de un meci şi a început să râdă de mine. Că unde s-a mai văzut aşa ceva, că e un meci de tenis, că am mai avut 1.000 de meciuri până acum…”. 

Românca a vorbit şi despre ce “talente” are în bucătărie: “Ştiu să fac doar clătite, dar le fac bune! Mă uitam la toate telenovelele când eram mică, la Salome, la Înger Sălbatic. Mănânc zilnic ciocolată. Mă enervează chestia asa, dar asta e. Vicii nu am. Nu-mi plac cluburile, nu stau până târziu în oraş. “

ADVERTISEMENT