Simona Halep

Darren Cahill, interviu pentru WTA despre perioada alături de Simona Halep și despărțirea neașteptată. Video

10.11.2018 | 20:52
Darren Cahill interviu pentru WTA despre perioada alaturi de Simona Halep si despartirea neasteptata Video

Darren Cahill a oferit un interviu pentru site-ul oficial al WTA în care a vorbit despre cele mai interesante ale colaborării cu Simona Halep, care se încheie după patru ani plini de performanțe, în special titlul de Grand Slam la Roland Garros 2018.

“Cel mai bun meci al Simonei Halep? E greu să trecem cu vederea finala pe care a câștigat-o la Roland Garros. Simona a trebuit să învingă presiunea publicului, a așteptărilor de la ea, a faptului că fusese în trei finale înainte, a avut șanse, dar nu a reușit să le fructifice. A reușit să schimbe ceva, să câștige primul ei titlu de Grand Slam. De departe acela a fost cel mai tare meci al acestui an. Am fost împreună trei ani și jumătare, patru, a fost un roller-coaster, cu emoții și momente incredibile, dar și cu perioade grele.

Darren Cahill o oferit un interviu pentru WTA despre Simona Halep: “Nu acceptă bani de la Federația Română pentru a juca la FedCup”

Atât personal, cu acele câteva dispute pe care le-am avut pe teren, dar și cu acele situații în care a fost aproape de primul titlu de Grand Slam. Cred că lucrul cel mai important este că a reușit să crească din aceste momente. Le poți aborda în două feluri. Fie te compătimești, fie înveți din ele. Simona este o profesionistă desăvârșită. A revenit pe teren după acele experiențe, a muncit mai mult și și-a oferit mereu noi șanse.

Presiunea pe care a avut-o pe ea a fost mare, sunt mândru că a reușit să se descurce pentru a câștiga acel titlu de Grand Slam. Acestea sunt momentele cu care te mândrești în antrenorat. Persoana din afara terenului este mult mai bună decât orice rezultat a reușit. Lucrurile pe care voi nu le vedeți, acelea fac diferența pentru mine.

Ea nu vrea bani de la Federația Română pentru a juca la FedCup, le oferă bani colegilor din România pentru a-și susține cheltuielile în circuit. Sponsorizează și o echipă de hochei pentru fete. Și pot continua. Ajută oamenii din țara ei, știe că este privilegiată. A muncit mult pentru toate realizările și le merită din plin”, a declarat Darren Cahill pentru site-ul oficial al WTA.