Life

Cum se trăieşte într-un lux amețitor? David Beckham deţine proprietăţi exclusiviste în întreaga lume! Foto

David Beckham fără doar şi poate duce o viaţă de lux, fără griji și restricții; are numeroase proprietăţi premium, maşini exclusiviste şi obiecte de valoare.
16.11.2021 | 18:25
Cum se traieste intrun lux ametitor David Beckham detine proprietati exclusiviste in intreaga lume Foto
David și Victoria Beckham impreună cu cei 4 copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul fotbalist de la Manchester United, alături de superba lui soţie, Victoria, deţin o avere impresionantă, nu doar în conturile bancare ci şi în proprietăţi în jurul lumii, gestionând un imperiu în adevăratul sen al cuvântului.

Cei doi duc un stil de viaţă de invidiat, în care luxul dăinuie, lucru ce nu este deloc surprinzător din moment ce averea familiei este estimată la 350 de milioane lire sterline.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, David şi Victoria au investit în proprietăţi în jurul lumii, proprietăţi alese pe sprânceană în care, pe lângă confort, la loc de cinste sunt decoraţiunile premium, locurile de relaxare deosebite şi decorurile de vis.

David Beckham deţine proprietăţi exclusiviste în întreaga lume!

Reşedinţa din Miami – estimată la 20 milioane lire sterline
Soții Beckham dețin un apartament de lux în Miami, ce oferă o privelişte absolut senzaţională asupra Oceanului Atlantic, care este dotat cu centru de relaxare spa, piscină, sala de forţă şi o bucătărie imensă.

ADVERTISEMENT

Proprietatea este gândită într-un stil minimalist, cu o multitudine de facilităţi premium, fiind un proiect al arhitectului Zaha Hadid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)


Casa din Londra, situată în Holland Park – estimată la 31,5 milioane lire sterline
Victoria şi David petrec mult timp în Londra atunci când programul le permite. Pe lângă oraşul frumos de care se bucură, cei doi deţin şi o casă cu 7 dormitoare, dotată cu centru spa, piscină, sala de forţă şi salon de înfrumuseţare.

ADVERTISEMENT

Casa are şi o intrare primitoare, demnă de o casă scumpă dintr-un cartier celebru al Londrei, primind invitaţii printr-un baldachin de fier forjat. Curtea este decorată cu multe flori naturale și copaci. O încăpere importantă pentru ei este bucătăria deoarece aceștia petrec foarte mult timp gătind împreună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Victoria și David Beckham se lăfăie în lux

Casa din Cotswolds – estimată la 6,15 milioane lire sterline
Când te oboseşte oraşul şi agitaţia este ideal să ai un loc unde să fugi de claxoane şi să fii aproape de natură. Pentru soţii Beckham acest lucru este uşor, având o reşedinţă de relaxare în Cotswolds, un loc rustic şi intim în care familia se relaxează. În iernile friguroase, de sărbători, la reuniuni, familia se relaxează în faţa şemineului. Casa de vacanţă este dotată şi cu teren de tenis, teren de fotbal, piscină și un teren foarte generos pentru activități în aer liber.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)


Apartamentul din Dubai Burj Khalifa – estimat la 4 milioane de lire sterline
Achizionat în anul 2009, apartamentul este situat în cea mai înaltă clădire din lume. Un loc unde cei doi se retrag când doresc să se relaxeze, să meargă la shopping sau au întâlniri de afaceri în Dubai.

Burj Khalifa - Dubai
Burj Khalifa, Dubai – cea mai înaltă clădire din lume
Sursa foto: hepta.ro

Vila din arhipelagul Palm Jumeirah – estimată la 1,3 milioane lire sterline
Un simplu apartament în Dubai nu este suficient când ai averea soţilor Beckham, aşa că achizionezi şi o vilă în Palm Jumeirah. Vila găzduieşte familia în concedii, petreceri sau simple perioade de relaxare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)


Cuplul a mai avut în proprietate şi un palat boem franţuzesc pe Coasta de Azur, unde, au investit în mobilă de lux şi decoraţiuni cu aer franţuzesc.

În prezent, soţii nu au oferit nicio declaraţie privind vânzarea acestuia însă, dat fiind imperiul lor, au de unde alege când vine vorba de proprietăţi de lux.

ADVERTISEMENT