“Cred că Vlad Chiricheş va rămîne «accidentat»”

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, susţine că Vlad Chiricheş nu este accidentat, dar nu va juca la Varşovia pentru a nu risca o accidentare care i-ar putea afecta...
27.08.2013 | 11:46
Cred ca Vlad Chiriches va ramine accidentat

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, susţine că Vlad Chiricheş nu este accidentat, dar nu va juca la Varşovia pentru a nu risca o accidentare care i-ar putea afecta transferul la Tottenham Hotspur.

Dragmir despre Chiricheş

“Am spus că Vlad Chiricheş se va vinde în jur de 10 milioane. Cam tot ce am zis s-a adeverit. În Anglia nu sînt mulţi jucători care să-l ia la viteză pe Chircheş. Va fi deschizător de drumuri. Părerea mea este că diseară va rămîne “accidentat”. Dau în scris ca va fi unul dintre cei mai buni din lume.”

Dragomir despre echipele româneşti din Liga Europa

“Nu am să înţeleg de ce jocul Petrolului şi al Astrei a fost aşa de slab, sau poate că asta este nivelul. Poate că de acum înainte ne va reprezenta doar Steaua, dar dacă pierde jucători pe bandă rulantă, nici ea nu va face faţă în Liga Europa. Am încredere în echipa Steaua, dacă pot să alerge şi să pună presiune, atunci ne calificăm. Cred că este foarte important cît de mult poate o echipă să fugă.”

Dragomir despre Andrei Marc

Am înţeles că se caută un fundaş central de mare perspectivă. Ştiu unul la Piatra Neamţ, care va fi la fel de mare ca Chiricheş. Un tînăr de 20 de ani, care va ajunge printre cei mai tari din România şi din Europa. Nu vă dau numele, că o ia razna. I-am spus lui Reghecampf de el şi mi-a zis că îl ştia şi îl monitoriza deja. Aşa că şi Reghe monitorizează tinerii valoroşi din România. Ar trebui să vedeţi că am cam avut dreptate cu toţi de care am zis. Aşa cum nici n-aţi auzit de fundaşul central, de Marc ăsta! Aoleu, i-am zis numele! Auzise cineva de el până acum? Acum o să vuiască Europa, să vedeţi ce fundaş va ajunge!”

Dragomir despre Budescu

“Cum să îl chemi pe Budescu? El a fugit 1400 de metri la meciul cu Maccabi Haifa. Dacă există aşa ceva în lume, la un meci de cupe europene… înseamnă că trebuie toţi să ne lăsăm de fotbal. Au mai fost şi alţii ca şi el, vreo 2-3 la Astra care nu au depăşit 2000 de metri alergaţi”.