Fotbal intern

De Amorim pleacă de la FCSB! Cu ce echipă s-a înțeles brazilianul

17.01.2019 | 21:22
De Amorim pleaca de la FCSB Cu ce echipa sa inteles brazilianul

William De Amorim și-a găsit în sfârșit echipă și va pleca de la FCSB! Brazilianul nu a mai jucat de mai bine de 6 luni, dar acum merge în Grecia, la fosta formație a lui Răzvan Lucescu. Xanthi îl împrumută pe Amorim în condițiile în care la FCSB, jucătorul nu a mai primit nicio șansă. Nicolae Dică nu l-a inclus în planurile lui și nici Mihai Teja nu părea decis să-l readucă în lot.

Fostul jucător al Astrei Giurgiu va juca în Grecia, conform Digi Sport, până în vara lui 2020. Dacă vor dori la finalul împrumutului să-l achiziționeze pe jucător, atunci grecii trebuie să activeze clauza de cumpărare definitivă și să plătească 150.000 de euro. Brazilianul se antrena singur de câteva luni, deși se afla sub contract cu echipa lui Gigi Becali. A revenit în lotul lui Dică după ce i s-a terminat împrumutul la Kayserispor, dar nu a reușit să impresioneze.

De Amorim pleacă de la FCSB! William De Amorim in meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si FC Lugano, din cadrul fazei grupelor Ligii Europa, desfasurat joi 7 decembrie 2017 pe Arena Nationala din Bucuresti. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
William De Amorim nu a mai prins lotul roș albaștrilor în ultima paerioadă

De Amorim pleacă de la FCSB!

Nu e prima oară când Gigi Becali încearcă să scape de brazilian. “Şi pe Amorim l-am dat, cu 150.000 de euro. La el am pierdut. Tot în zona arabă, tot Şumudică a rezolvat”, declara Gigi Becali în iulie. Până la urmă mutarea a căzut și De Amorim nu a mai apucat să îmbrace tricoul roș albaștrilor. La un moment dat, jucătorul a fost trimis la echipa secundă, în liga a treia, alături de Golofca, Achim şi Pleaşcă. Niciunul dintre ei nu mai este în acest moment la FCSB.

William de Amorim a semnat cu FCSB în 2016 după ce a câștigat un titlu de campion național cu Astra Giurgiu, dar și o Cupă a României și o Supercupă. Brazilianul a jucat în 39 de partide în tricoul roș albaștrilor pentru care a și marcat de 3 ori. Au urmat apoi două împrumuturi, la Kayserispor și Apollon Limasol.

  • 1 gol a marcat William de Amorim pentru Kayserispor