Fotbal intern

De ce a ales-o Nicolae Calancea pe Dunărea Călărași în detrimentul lui Dinamo. Salariul pe care îl va încasa la nou-promovată

08.01.2019 | 20:44
De ce a aleso Nicolae Calancea pe Dunarea Calarasi in detrimentul lui Dinamo Salariul pe care il va incasa la noupromovata

Rămas liber de contract după despărțirea de U Craiova, Nicolae Calancea (32 ani) nu a stat prea mult timp șomer. A semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu Dunărea Călărași, formația antrenată de Dan Alexa.

Interesant este că și Dinamo a vrut să-l transfere pe Calancea în pauza de iarnă, însă tratativele au intrat în impas. Cei doi jucători au fost „redirecționați” însă spre echipa nou-promovată de către impresarul Anamaria Prodan.

De ce a ales-o Nicolae Calancea pe Dunărea Călărași în detrimentul lui Dinamo

Salariul oferit de călărășeni l-a determinat pe Calancea să semneze cu nou-promovata. Acesta va încasa 6.500 de euro lunar. Dunărea nu se află însă într-o situație deloc grozavă. E pe locul 12 în Liga 1 Betano, cu 17 puncte.

A semnat și Connor Henderson

Nu doar Calancea a semnat cu Dunărea Călărași, și și Connor Henderson, fotbalist trecut pe la Arsenal. În vârstă de 27 de ani, acesta a semnat un contract valabil pe un sezon și jumătate. Acesta evoluează pe postul de mijlocaș și a câștigat două titluri de campion cu echipa de tineret a lui Arsenal.

Connor Henderson a semnat cu Dunărea Călărași
Connor Henderson a semnat cu Dunărea Călărași

Mai mult, echipa lui Dan Alexa a încheiat anul cu șase înfrângeri consecutive, iar primul meci din 2019 îl va disputa pe teren propriu cu FCSB.

Dan Alexa a fost de două ori foarte aproape de a părăsi echipa pe parcursul acestui sezon. A fost dorit de Astra în locul lui Gheorghe Mulțescu, iar în această iarnă a negociat cu Gigi Becali preluarea postului de antrenor la FCSB.