News

De ce avea Gheorghe Dincă trei telefoane în camera cu Alexandra. Ce dezvăluie ancheta

06.08.2019 | 21:45
De ce avea Gheorghe Dinca trei telefoane in camera cu Alexandra Ce dezvaluie ancheta

Gheorghe Dincă criminalul celor două adolescente din Caracal: Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) le-a dezvăluit anchetatorilor motivul pentru care a lăsat în camera în care era sechestrată adolescenta de 15 ani răpită miercuri, 24 iulie cele trei telefoane mobile. 

Motivul pentru care Dincă a lăsat cele 3 telefoane în camera în care era legată Alexandra

Anchetatorii au găsit trei telefoane mobile, un laptop și un aparat foto în casa criminalului din Caracal după mai bine de două săptămâni de la începerea anchetei. Gheorghe Dincă a ținut să explice motivul pentru care a lăsat cele trei telefoane în camera care era sechestrată Alexandra Măceșanu. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că el știa că cele trei telefoane sunt stricate.

Criminalul din Caracal a plecat la farmacie în dimineața zilei de joi, 25 iulie pentru a cumpăra o cremă pentru rănile fetei de la mâini. Dincă i-a spus Alexandrei Măceșanu să nu atingă nimic din camera respectivă, dar adolescenta de 15 ani nu l-a ascultat. Prin dezastrul din casa din Caracal fata a reușit să găsească un telefon cu care a sunat la 112 de 3 ori. Telefonul nu avea credit de aceea adolescenta a sunat direct la serviciul de urgență.

Aici a fost ținută Alexandra Măceșanu înainte de a fi ucisă
În această cameră a găsit Alexandra Măceșanu telefonul cu care a sunat la 112. Sursa foto: realitatea.net

Fostul avocat al lui Dincă, dezvăluiri despre cele 3 telefoane

Bogdan Alexandru, avocatul care l-a reprezentat prima dată pe criminalul din Caracal a dezvăluit că Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că înainte de a pleca la farmacie în dimineața de 5 iulie i-a cerut Alexandrei Măceșanu să nu se atingă de lucrurile aflate în camera în care era ținută.

El a spus că avea 3 telefoane, dar a zis că ştia că nu funcţionează niciunul. El i-a spus Alexandrei să nu se atingă de nimic din cameră, când a plecat să îi cumpere alifie pentru mâini. El a spus că s-a enervat că a văzut că a umblat la telefon şi a lovit-o. Mereu a spus că nu îşi explică de ce le-a incinerat”, a declarat Bogdan Alexandru. Cele trei telefoane au fost ridicate de anchetatori și au fost duse la București unde vor fi supuse unei expertize informatice.