News

De ce boală suferă Mihai Bendeac! ”O am de-o viață!” Ce spune juratul iUmor

06.04.2019 | 20:10
De ce boală suferă Mihai Bendeac?
ADVERTISEMENT

Juratul de la iUmor trăiește cu o boală de ani de zile. Mihai Bendeac a făcut chiar el dezvăluirea într-un mesaj de pe o rețea de socializare în care explică modul în care a a fost nevoit să trăiască atâta timp cu depresia. „NU sunt ateu! Din contra… Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viaţă m-a împins la întrebări şi căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică şi incontestabilă constantă).” 

Mihai Bendeac, despre boala de care suferă

Mihai Bendeac a recunoscut în repetate rânduri faptul că suferă de depresie, dar niciodată nu a explicat cu lux de amănuntte felul în care a reușit să trăiască ani la rând cu boala secolului, boală de ce sunt diagnosticați din ce în ce mai mulți români. “Dar consider, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă. Şi, în urma reacţiilor de după ultimul episod „Băieţi de oraş”, consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunţa la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună. Mi-e milă de credincioşii ortodocşi.

ADVERTISEMENT

Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac de pe un site de socializare unde explica modul în care a reușit să stea în viață, cu toate că depresia părea că îl acaparează din ce în ce mai mult.

De ce boală suferă Mihai Bendeac?
De ce boală suferă Mihai Bendeac?Actorul a mărturisit tot pe un site de socializare

“Dacă asta ar fi divinitatea”

“O divinitate cretină, absurdă, veşnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generaţii întregi pentru o „greşeală” a cuiva… Aşa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă p** pe ea.

ADVERTISEMENT

Sunt mai bun. Şi i-aş transmite că vreau neapărat în Iad. Dar… „Divinitatea”, „Creatorul”, „Punctul incipient”, „Karma Lord”-ul meu ar fi râs cu lacrimi la acest episod. Mi-e milă de voi. Şi de teama voastră imaginară vizavi de un Dumnezeu care, în vechiul testament, pune o haită de lupi să ucidă nişte copii..”