Fotbal intern

De ce îi spune Anamaria Prodan lui Reghecampf “Soarele meu”

Anamaria Prodan a povestit cum l-a întîlnit pentru prima dată pe soţul său, Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a mărturisit şi de ce îi spune acestuia "Soarele meu":...
22.01.2017 | 09:43
De ce ii spune Anamaria Prodan lui Reghecampf Soarele meu

Anamaria Prodan a povestit cum l-a întîlnit pentru prima dată pe soţul său, Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a mărturisit şi de ce îi spune acestuia “Soarele meu”:

 ”Eram foarte mici. El avea 18 ani, era la echipa naţională de tineret a României. Nu era căsătorit atunci. Stătea la un hotel în centru. Acolo stătea în cantonament. Acolo ne-am întîlnit. El a cerut numărul meu de telefon colegului lui de cameră, dar eu nu băgam pe nimeni în seamă pentru că eu eram fata Ionelei Prodan, aveam senzaţia că pot merge şi cu avionul pe stradă. Eu plăteam peste tot, aveam foarte mulţi bani. El mi-a făcut prima dată un cadou. Un ceas Cartier superb, care mie îmi plăcea enorm. Îl mai am şi acum. M-a sunat şi ne-am întîlnit. Avea un nume frumos, Reghecampf, mi-a plăcut foarte mult.

Mi se părea că Anamaria Reghecampf sună superb. El a fost şi este un romantic împătimit. Ceea ce se vede astăzi, nu este Laurenţiu Reghecampf pe care noi îl cunoaştem. În lumea fotbalului, are o carapace aşa dură, sub care stă, pentru că e o lume foarte rea, dar el în esenţă este un om minunat. Foarte, foarte sensibil. Eu nu sînt atît de sensibilă. Ne-am întîlnit prima dată în barul hotelului unde era cazat. Da, prima dată, numele m-a atras la el. Eu trăind în lumea fotbalului de mică, el vorbea altfel: foarte cald, foarte respectuos, ceea ce era altfel decît cum erau ceilalţi. Era total diferit faţă de tot ce ştiam eu. Avea nişte ochi bleu aşa. Era în treningul echipei naţionale care avea un bleu, iar cu ochii lui aşa, bleu, era ca un soare. De-aia i-am spus eu apoi Soarele meu. Eu îmi doream pe cineva care să stea lîngă mine. Mă gîndeam că mie îmi trebuie cineva care să aibă grijă de mine în permanenţă, pentru că eu sînt aeriană”, a spus Anamaria Prodan pentru cancan.ro.