Fotbal intern

Cum minte CFR! Cristi Panin dat afară, Varga a întrebat de Miriuță în locul lui Conceicao!

07.02.2019 | 19:32
Toni Conceicao nu se simte deloc comod la CFR Cluj. Este pradă furiei patronului Neluțu Varga

Toni Conceicao a fost dat afară pentru o oră de la CFR Cluj după remiza de pe teren propriu cu Hermannstadt, informație exclusivă dezvăluită de FANATIK. Neluțu Varga este cel care, iritat și de rezultat, a luat decizia renunțării la portughez. După ce s-a calmat, Varga a revenit asupra demiterii.

Tot Neluțu Varga „l-a executat” și pe managerul sportiv Cristi Panin, care nu i-a răspuns la un sms trimis în timpul jocului de către patron, prin care cerea anumite modificări în echipă. La două zile după „mișcările tectonice”, Bogdan Mara a ieșit public să dezmintă informațiile. FANATIK a aflat că CFR minte în ambele cazuri!

Toni Conceicao a fost demis o oră, dar s-a discutat și de Miriuță. „Nici pentru un milion de euro nu vin acum!”

În loc să ne bucurăm că suntem pe primul loc, apar tot felul de speculații și discuții. Nu s-a pus problema demiterii lui Conceicao. Chiar dacă mai are contract până la vară, nu s-a pus problema să-i căutăm înlocuitor. Dacă vom câștiga campionatul, vor exista rezultate și echipa va merge bine, nu cred că are rost să schimbi ceva ce merge bine. Vom vedea ce va fi în viitorul apropiat”, a spus Mara la Digisport. Și clubul a emis un comunicat oficial despre „destabilizările de la București”.

De ce l-a dat afară Neluțu Varga pe Cristi Panin de la CFR Cluj
Bogdan Mara, revenit la CFR Cluj după câteva luni, e nevoit de multe ori să declare lucruri ce trebuie să apară în presă, nu conforme cu realitatea

Informațiile FANATIK sunt clare. Într-un acces de nervi, Varga l-a dat afară pe Toni Conceicao, ba mai mult le-a cerut colaboratorilor să găsească soluții, întrebând dacă ar putea veni Vasile Miriuță, tocmai adversarul de sâmbătă! Șoc! I-a venit destul de repede și răspunsul dinspre Hermannstadt. „Nici pentru un milion de euro nu vin acum la CFR Cluj!”, le-ar fi transmis Vasile Miriuță, antrenorul Sibiului. S-a ajuns să se rostească și numele altui posibil înlocuitor, portughezul Jose Peseiro, fost la Rapid și liber de contract după despărțirea de Sporting Lisabona. 

Cristi Panin dat afară, dar nici nu s-a discutat cu el să revină! Varianta Bilașco „înflorise” de câteva zile!

Neluțu Varga s-a calmat ulterior și l-a lăsat pe Toni Conceicao în funcție. Inclusiv ultimele declarații ale lui Mara lasă de înțeles că poziția portughezului nu este deloc sigură, o eventuală înfrângere la Craiova putându-i fi fatală.

De ce l-a dat afară Neluțu Varga pe Cristi Panin de la CFR Cluj
Cristi Panin și Toni Conceicao s-au înțeles foarte bine, managerul sportiv fiind mereu lângă portughez

Mara a vorbit și despre situația lui Panin, care a fost dat afară de Varga imediat după meci.A fost o discuție în contradictoriu între finanțatorul echipei și Panin. Spiritele s-au încins puțin. El nu este la echipă de câteva zile, dar s-a discutat cu el și lucrurile se vor calma. A fost doar o discuție între cei doi, nimic mai mult. Asta s-a întâmplat după meci”, este punctul de vedere oficial al lui Mara. Deși acesta și alți câțiva prieteni au acreditat ideea că s-a vorbit cu Panin și acesta s-ar fi întors în club, totul este, în acest moment, o altă minciună!

FANATIK a aflat că nu s-a discutat încă nimic cu Panin pentru a reveni, care, mai mult, are și destui bani de primit de la CFR! De fapt, de câteva zile prin club se vorbea că Marius Bilașco îi va lua locul acestuia ca manager sportiv, așa că situația actuală pare a face parte dintr-un plan la care Varga e actor fără să știe!

Ce schimbări ordonase Neluțu Varga să facă Toni Conceicao la pauză!

FANATIK a aflat și de unde a pornit furia patronului de la CFR Cluj. Poate nu neapărat de la faptul că echipa sa a făcut doar egal cu Hermannstadt, ci pentru că dorea ca Toni Conceicao să facă neapărat două schimbări după prima repriză, când oaspeții conduceau cu 1-0.

De ce l-a dat afară Neluțu Varga pe Cristi Panin de la CFR Cluj
Neluțu Varga (al doilea din stânga) l-a dat afară și pe Edi Iordănescu după doar o etapă, apoi se ruga de acesta să se întoarcă

Neluțu Varga era complet nemulțumit de Arlauskis, după golul primit de acesta de la Tătar, și-l dorea lăsat la cabine după primele 45 de minute. A doua înlocuire pe care o gândise șeful campioanei era cea a lui Bordeianu, cu o prestație mai slabă la primul meci oficial din 2019. Acestea au fost, se pare, mesajele trimise lui Panin, care trebuia să le aducă la cunoștința antrenorului portughez. Arlauskis a jucat 90 de minute, iar Bordeianu a ieșit abia în minutul 57, fiind prima schimbare a lui Conceicao, care l-a introdus pe Alex Ioniță.