Fotbal intern

De ce l-a refuzat Nemec pe Becali! Clauza FCSB care a distrus totul!

13.06.2018 | 14:47
De ce la refuzat Nemec pe Becali Clauza FCSB care a distrus totul

Transferul atacantului la FCSB a picat. De ce l-a refuzat Nemec pe Becali! Oferta lui Gigi a conținut o clauză pe care vârful a considerat-o inacceptabilă!

FANATIK.RO a aflat detalii din contractul pe care internaționalul slovac urma să îl aibă la FCSB. Reprezentantul lui Nemec susține că acesta nu are încă stabilită viitoarea destinație pe plan profesional. În condițiile actuale, Becali va miza totul pe aducerea lui Omrani de la CFR Cluj.

De ce l-a refuzat Nemec pe Becali! ‘’I-ar fi fost greu să spună nu’’

Gigi Becali a anunțat public faptul că transferul lui Adam Nemec la FCSB a picat

, atacantul urmând să semneze cu o altă echipă. FANATIK.RO a stat de vorbă cu agentul lui Nemec, care a confirmat refuzul fostului atacant de la Dinamo de a semna cu rivala roș-albastră, dar a negat că motivul ar fi legat de un acord cu o altă formație.

‘’Adam a refuzat oferta de la FCSB. A fost o propunere serioasă, dar el a preferat să mai aștepte ceva mai bun din altă parte. În acest moment, el nu e decis să semneze cu vreo echipă anume, sunt mai multe discuții, dar nu ceva definitiv. Domnul Becali i-a oferit un salariu de 15.000 de euro pe lună. Inițial, propunerea era pentru un an.

Apoi, cei de la FCSB au revenit și ne-au propus un contract pe un an și cu o clauză de prelungire automată pe încă un an dacă echipa va intra, în sezonul 2019-2020, cel puțin în grupele Europa League. Adică, nu era ceva garantat! Din acest motiv, Adam a preferat să mai aștepte și alte oferte.

Nu am fost presați, deși a trebuit să dăm rapid un răspuns, am avut destul timp de gândire. Probabil că dacă oferta era pentru doi ani, fără alte clauze care nu depind de el, lui Adam i-ar fi fost mult mai greu să spună nu. Acum, vom vedea ce se va întâmpla. Nu știu dacă peste câteva săptămâni mai putem negocia cu FCSB, probabil că ei își vor lua atacanți până atunci’’, a spus impresarul lui Nemec pentru FANATIK.RO.