News

De ce nu-şi mai revine Denis Alibec! Starul Astrei pierde nopţile şi sudează ţigările! Fotoreportaj exclusiv

11.08.2018 | 18:20

De ce nu-şi mai revine Denis Alibec, deşi au trecut deja 3 etape din Liga 1 Betano şi a jucat şi titular în ultima etapă? FANATIK.RO vă prezintă un fotoreportaj uluitor despre copilul teribil al fotbalului românesc!  Atacantul de 27 de ani s-a transferat în această vară la Astra Giurgiu, după ce a căzut în dizgraţia conducerii FCSB. Fotbalistul a fost blamat pentru stilul de viaţă şi pentru faptul că fumează. Cu toate că a revenit la formaţia giurgiuveană, internaţionalul român pare că nu poate scăpa de viciul care i-a adus atâtea critici.

Recent, paparazzii FANATIK l-au surprins în timp ce fuma cu nesaţ în bolidul McLaren pe care l-a cumpărat când juca la FCSB. Atacantul de 27 de ani sudează ţigările în timpul liber, iar acest lucru se vede în prestaţiile de pe teren – VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO. Vineri, fostul jucător al vicecampioanei României a fost titular în FC Botoşani – Astra Giurgiu 1-1. Fotbalistul nu s-a remarcat pe terenul moldovenilor decât printr-un cartonaş galben în minutul 30 după un fault la mijlocul terenului.

De ce nu-şi mai revine Denis Alibec

Un alt motiv pentru care Denis Alibec nu-şi mai revine este viaţa de noapte agitată pe care o are fotbalistul. În urmă cu câteva zile, paparazzii FANATIK l-au surprins pe atacantul de 27 de ani în timp ce pleca, la miezul nopţii, din Herăstrău. În loc să meargă acasă şi să se odihnească, fotbalistul a ales să plece spre Ploieşti. Un motiv în plus care arată că Denis Alibec, cu acest stil de viaţă, nu-şi va reveni vreodată.

La primul meci de la revenirea la Astra Giurgiu, în remiza cu Poli Iaşi, scor 1-1, Denis Alibec a decis să sărbătorească momentul. După partida din Copou, atacantul a mers direct în club, unde s-a distrat pe cinste, în condiţiile în care la ora trei dimineaţa dansa în ploaie, alături de prieteni.

Denis Alibec, criticat de Gigi Becali

Gigi Becali l-a taxat deseori pe Denis Alibec pentru că fumează şi i-a transmis să nu-i corupă şi pe colegii lui mai tineri. “Am mers în cantonament și am vorbit cu cei mai tineri. L-am zis ‘Copii, în voi am mare încredere că putem face o echipă de viitor. Nu vă luați după Denis. El are 26 de ani. Nu-l lăsați să vă corupă la țigări’. Jucătorii n-au voie să fumeze în vestiar, dar el se mai ascunde și fumează. Eu știu, dar nu avem ce să-i facem. L-am luat și pe Denis și i-am spus să nu-mi corupă copiii. Am văzut că și-a luat mașină și l-am întrebat ‘Tu ai minte? Ai 2 milioane de euro? Ai măcar un milion? Cum să cumperi mașină de 170.000 de euro?’ Mi-a zis că i-a plăcut. El în loc să aibă minte și să facă sacrificii, își ia mașină”, declara Gigi Becali în urmă cu aproape un an.

Cu ţigara în vestiar la Campionatul European din Franţa

Fumatul pare că l-a acaparat total pe Denis Alibec de câţiva ani buni. Atacantul a făcut parte din lotul echipei naţionale a României la Campionatul European 2016, iar la primul meci, înfrângerea cu Franţa, scor 1-2, fotbalistul a tras câteva fumuri de ţigară în vestiar, în pauza partidei, conform gsp.ro. Cu toate acestea, fostul jucător al vicecampioanei României nu a fost exclus din lot şi chiar a jucat 29 de minute în confruntarea cu actuala campioană mondială.

Cota lui Denis Alibec a scăzut enorm în ultimii ani
Cota lui Denis Alibec a scăzut enorm în ultimii ani
Tags: