Fotbal international

De Vrij pleacă de la Lazio la Inter. Iubita româncă îl insoţeşte. Galerie foto

14.05.2018 | 10:12
De Vrij pleaca de la Lazio la Inter Iubita romanca il insoteste Galerie foto

Olandezul Stefan de Vrij pleacă de la Lazio la Inter la finalul acestui sezon . Se va “muta” însă cu tot cu iubita  la Milano, lăsându-i pe veteranul Ştefan Radu şi partenera sa de viaţă drept singurii păstrători ai limbii române în anturajul echipei biancoceleste.

Cel în cauză este unul dintre oamenii cheie din echipa lui Simone Inzaghi. Partea proastă pentru Lazio este că a ales să semneze cu Inter.  Adică tocmai la echipa cu care în ultima etapă Lazio se va bate pe Olimpico din Roma pentru ultimul loc din Champions League, a patra poziţie în clasament.

De Vrij pleacă de la Lazio la Inter şi nu se ştie dacă va juca meciul direct din ultima etapă

Înaintea acestei partide Lazio are un avans de două puncte, deci îi este suficient şi egalul pentru a merge în Champions League. Însă antrenorului Simone Inzaghi nu ştie dacă îl va folosi pe De Vrij sau îl va lăsa pe bancă, pentru a nu-l expune: “Stefan e un profesionist desăvârşit, ne-a ajutat enorm în acest sezon, sunt convins că ar da totul pentru noi, dar voi chibzui mult dacă îl voi trimite sau nu pe teren”.

De Vrij va pleca la Milano însoţit de fotomodelul Doina Ţurcanu, o moldoveancă brunetă extrem de frumoasă (VEZI GALERIE FOTO), care a declarat în mai multe rânduri că se simte româncă. De altfel şi vorbeşte numai româneşte, bineînţeles în afara limbii italiene, pe care a deprins-o din cei câţiva ani petrecuţi în Peninsulă cu contracte în domeniu.