Sporturi

Decizie de ultimă oră a liderului mondial din WTA! Simona Halep s-a mai înscris la un turneu înainte de Singapore

25.09.2018 | 15:51
Decizie de ultima ora a liderului mondial din WTA Simona Halep sa mai inscris la un turneu inainte de Singapore
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a înscris la turneul de la Moscova! Liderul mondial din WTA a luat o decizie de ultimă oră, iar organizatorii de la “VTB Kremlin Cup” au anunţat acum câteva momente că prima jucătoare a lumii li se va alătura anul acesta la competiţia de categorie Premier, cu premii totale în valoare de 932,866 de dolari. Turneul din Moscova se va desfăşura în perioada 15-20 octombrie, chiar înainte de Turneul Campioanelor din Singapore, acolo unde Simona a obţinut prima calificarea.

Hotărârea Simonei Halep de a participa la un nou turneu înaintea competiţiei finale de la Singapore vine la doar câteva zile după ce a declarat că principalul ei obiectiv anul acesta este să încheie sezonul pe primul loc. “Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să fac rezultate bune și pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranță cel mai bun de până acum”, a declarat Simona Halep pentru PRO TV la plecarea spre Wuhan.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va evolua la “VTB Kremlin Cup”

“În prezent Simona este liderul clasamentului WTA, o poziţie meritată căci joacă un tenis variat şi bogat în combinaţii, unul din cele mai atractive din tenisul mondial şi de aceea foarte apreciat de către public. Vom fi fericiţi s-o primim pe Simona la Moscova. Ea a evoluat mereu bine în capitala noastră. Ne aducem aminte nu numai de victoria ei din 2013, dar şi de succesul ei de mai devreme, atunci când câştiga campionatele Europene U16 la Moscova. De atunci publicul nostru o îndrăgeşte”, a afirmat directorul turneului din Moscova, Alexei Selivanenko, printr-un comunicat oficial pe site-ul turneului.

Simona Halep a mai evoluat în trecut la această competiţie, unde s-a şi impus, în 2013, după o finală disputată cu australianca Samantha Stosur, scor 7–6(7–1), 6–2, cucerind astfel cel de-al 5-lea titlu al carierei în faţa suporterilor ruşi aflaţi la Moscova. Simona a mai evoluat la turneul din Rusia şi în 2012, însă atunci a fost eliminată în turul secund.

ADVERTISEMENT
Tags: