News

Decizie neaşteptată de sărbători! Adelina şi Cristi Chivu vor cununa o ştiristă celebră

În urmă cu cîteva săptămîni, Raluca Lăzăruţ anunţa de la pupitrul principalului jurnal de ştiri de la Kanal D că pleacă în America. Motivul: un bărbat care a convins-o să lase tot şi...
30.12.2014 | 18:21

În urmă cu cîteva săptămîni, Raluca Lăzăruţ anunţa de la pupitrul principalului jurnal de ştiri de la Kanal D că pleacă în America. Motivul: un bărbat care a convins-o să lase tot şi să-i devină nevastă. Nunta va avea loc în vară, iar naşi vor fi Adelina şi Cristi Chivu.

16VDT-CHIVU1_a661955558 (1)

De aproape un an, Raluca Lăzăruţ se iubeşte în mare taină cu un american de origine română, pe care îl ţine ascuns de ochii lumii. Sătul de amorul între două avioane, bărbatul, un antreprenor de 34 de ani, a convins-o pe fosta ştiristă de la Kanal D să renunţe la viaţa ei în România şi să-l urmeze la New York. Şi totul s-a întâmplat peste noapte! La doar o lună după ce a luat hotărîrea de a-şi urma inima, Raluca şi-a dat demisia de la Kanal D, a împachetat tot, şi-a luat rămas bun de la familia ei şi dusă a fost.

Evenimentul va avea loc la vară

Martoră directă la toată această poveste a fost Adelina Chivu, cea mai bună prietenă a Ralucăi, care, în momentul în care a înţeles că planurile americanului cu amica ei sunt serioase, s-a oferit să le fie naşă de cununie. Şi, mai mult, pare că se implică activ în organizarea nunţii care va avea loc la vară.

“Raluca şi iubitul ei sunt foarte hotărâţi să-şi legalizeze relaţia şi, fără doar şi poate, Adelina şi Cristi le vor fi naşi. Ele au rămas cele mai bune prietene de pe vremea cînd erau colege la Antena 1, iar băieţii se înţeleg şi ei de minune. Din ce am înţeles, nunta va avea loc la vară şi naşa încearcă să o convingă pe viitoarea fină că Bali ar fi cel mai bun loc pentru unirea destinelor. Este un loc la care Adelina ţine foarte mult”, ne-a mărturisit un apropiat de-al Ralucăi Lăzăruţ.

Contactată telefonic, viitoarea mireasă a confirmat faptul că urmează să se mărite. “Este adevărat, Adelina şi Cristi ne vor fi naşi”, ne-a declarat Raluca, evitînd să dea şi alte detalii. Anul acesta, Raluca a petrecut primul Crăciun alături de logodnicul ei, la New York şi Revelionul o va prinde tot peste Ocean, în noua ei patrie.

Sursa: www.libertatea.ro

Tags: