Fotbal intern

Declaraţie-dinamită: “Actele Rapidului sunt la Copos. Iar Pancu ştie!”

George Copos nu ar fi vândut niciodată Rapidul cu toate actele pe care le deţinea la vremea respectivă. Este declaraţia pe care o face, exclusiv pentru FANATIK.RO, Dănuţ Lupu,
02.03.2018 | 23:01
Declaratiedinamita Actele Rapidului sunt la Copos Iar Pancu stie

În ziua de azi tot mai multe echipe de tradiţie din fotbalul românesc sunt în faliment sau se luptă să revină la ce au fost o dată cu ajutorul suporterilor. Acest lucru se întâmplă şi în cazul Rapidului, dar aici lucrurile sunt mult mai complicate, deoarece în Liga 4 două grupări pretind brandul uneia dintre cele mai iubite echipe din România.

Academia Rapid şi AFC Rapid se luptă pentru palmaresul echipei care a câştigat în fotbalul românesc trei titluri. Dănuţ Lupu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că niciuna dintre cele două grupări nu are şi nu va avea niciodată treabă cu adevăratul Rapid! Fostul mare internaţional a spus că singurul care poate să reînvie adevăratul Rapid este George Copos.

“Copos nu a cedat niciodată Rapidul adevărat!”

Lupu spune că George Copos i-a mărturisit cu câteva luni în urmă că este singurul în măsură să reînvie Rapidul, dar că nu doreşte să mai revină în fotbal. Copos este şi acum supărat că a fost înjurat de suporterii giuleşteni în cea mai grea perioadă pentru el şi nu uită că unii dintre fani chiar veneau după el la tribunal să îl înjure şi să îl blesteme în momentul în care era judecat în “Dosarul Transferurilor!”

“Normal că îmi pare rău şi de ce se întâmplă la Rapid, dar cele două echipe din Liga 4, Academia Rapid şi AFC Rapid, le pot numi doar două glume. Voi credeţi că Pancu nu ştie adevărul? Voi credeţi că Pancu nu ştie că Rapidul adevărat este la George Copos? Vă spun eu că ştie. Şi eu ştiu că Rapidul adevărat este la Copos.  Am vorbit cu George Copos pe această temă. El le-a vândut lui Zamfir sau Cristescu un Rapiduleţ mai mic. Staţi liniştiţi că nu le-a dat toate actele, iar Moraru ăla a fost fraierit şi mai tare.

Însă Copos nu vrea să mai revină. Îi este dor de Rapid şi de fotbal, dar nu poate să uite că a făcut puşcărie din cauza fotbalului şi că a fost înjurat de suporteri la tribunal şi ani la rând pe stadion. Însă niciodată să nu spui niciodată. Lucrul ăsta i l-am spus eu lui Copos când el mi-a spus că nu vrea să revină în fotbal”, a spus Lupu.