News

Declaraţia emoţionantă a lui Cătălin Botezatu după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

02.05.2019 | 16:10
Declaratia emotionanta a lui Catalin Botezatu dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu, cunoscutul creator de modă, a fost înmormântat, iar printre cei care și-au luat rămas bun de la el a fost și Cătălin Botezatu, care a transmis un mesaj foarte dureros.

Cătălin Botezatu, mesaj dureros la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Cătălin Botezatu a spus că Răzvan Ciobanu va rămâne mereu copilul minune al modei românești! „Suntem sortiţi pieirii şi cu toţii greşim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit foarte tare şi, nu în ultimul rând, a prietenilor.

Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat, declarat la începutul carierei sale copilul minune al modei româneşti – un copil care prin creativitatea sa a demonstrat că este bun.

Catalin Botezatu imnormantare Razvan Ciobanu
Catalin Botezatu a fost la imnormantarea lui Razvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu, copilul minune al modei românești

Ne pare rău că ne despărţim astfel de el atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin şi fie ca ce se va întâmpla de acum încolo să fie luminat! Dumnezeu să te ierte”, a declarat Cătălin Botezatu, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier în localitatea constănțeană Săcele. Mașina de teren a creatorului de modă a mers pe lângă carosabil aproape un kilometru. Mai mult, se pare că creatorul de modă nu purta centura de siguranță, deoarece trupul său a fost găsit în afara mașinii.

Accidentul a fost semnalat de un localnic, care a trecut prin zonă și a văzut rămășițe din mașina creatorului de modă. Acesta a mers pe urmele plasticelor rupte și a ajuns la mașina răsturnată a creatorului de modă. Omul care a sunat imediat la 112 le-a spus salvatorilor că șoferul nu are semne vitale.

Ambulanța care a sosit la fața locului l-a găsit mort pe Răzvan Ciobanu, medicii nemaiputând face nimic pentru celebrul creator de modă, așa că doar au constatat decesul.