Fotbal international

Declarația impresionantă a lui Mario Balotelli după ce a semnat cu Brescia. „Mama a izbucnit în plâns”

20.08.2019 | 13:07
Declaratia impresionanta a lui Mario Balotelli dupa ce a semnat cu Brescia Mama a izbucnit in plans
Mario Balotelli la Brescia

Mario Balotelli s-a întors în Italia și a semnat cu formația nou-promovată Brescia. Atacantul care a trecut de-a lungul timpului pe la echipe importante din Europa precum Liverpool, Inter Milano, AC Milan sau Manchester City a semnat pe un an cu noul club, iar în cazul în care nu va retrograda în Serie B contractul se va prelungi automat pe încă un sezon. Prima declarație a italianului a fost foarte impresionantă și a făcut înconjurul lumii.

Declarația lui Mario Balotelli: „Mama a izbucnit în plâns când a auzit că voi juca la Brescia”

„Super-Mario” a declarat ce reacție a avut mama sa la aflarea veștii că va juca pentru Brescia: „Mama a izbucnit în plâns când i-am spus că urmează să semnez cu Brescia. Am întrebat-o ce părere are, nu zicea nimic, doar plângea de fericire. Tatăl meu a crescut în Brescia și a fost visul lui să mă vadă jucând aici.”. Tatăl lui Mario Balotelli a decedat în urmă cu 4 ani.

Atacantul în vârstă de 29 de ani s-a născut la Palermo dar a copilărit în Brescia împreună cu părinții săi adoptivi de care este foarte atașat. Patronul Bresciei este Massimo Cellino cel care a fost timp de 20 de ani patronul lui Cagliari. Balotelli va purta numărul 45 pe tricou la noua echipă.

  • 1.500.000 de euro va fi salariul lui Mario Balotelli la Brescia

Nu va juca în primele 4 etape din Serie A

Mario Balotelli nu va juca în primele 4 etape din Italia din cauza unui cartonaș roșu primit în sezonul trecut de Ligue 1 când evolua pentru Marseille. Atsfel, atacantul va rata partidele cu Cagliari, AC Milan, Bologna și Udinese, dar va fi eligibil pentru meciul cu Juventus din etapa 5. Înainte de a semna cu Brescia, italianul a negociat și cu brazilienii de la Flamengo, însă nu a ajuns la un consesns cu șefii clubului.

În perioada de transferuri din iarnă, „Super-Mario” a ajuns la Olympique Marseille și a bifat 15 meciuri pentru „OM” în care a reușit să înscrie de 8 ori și a oferit o pasă decisivă. La naționala Italiei, Mario Balotelli are 36 de selecții cu 14 reușite.

  • 29 de ani are Mario Balotelli
  • 20.000.000 de euro este cota de piață a lui Mario Balotelli, conform Trasfermarkt