Stiri sportive

Declarații surpriză despre lupta CFR-FCSB în perioada “Valiza”! Un fost rapidist a povestit: “Primeam 10.000€, dar Săpunaru a început să țipe. A zis că nu-i putem bate”

16.10.2019 | 10:54
Declaratii surpriza despre lupta CFRFCSB in perioada Valiza Un fost rapidist a povestit Primeam 10000E dar Sapunaru a inceput sa tipe A zis ca nui putem bate
ADVERTISEMENT

Vasco Matos, fost jucător la Rapid, a făcut declarații surpriză despre lupta dintre CFR Cluj și FCSB în perioada “Valiza”. Fotbalistul de bandă dreaptă s-a aflat sub contract cu formația din Giulești din februarie 2008 până în iulie 2008, iar acum a povestit în presa din Portugalia despre un episod care a avut-o pe FCSB în prim plan, dar și pe Cristi Săpunaru.

Un fost rapidist, declarații surpriză despre lupta CFR Cluj – FCSB în perioada “Valiza”

”Beira-Mar m-a vândut la Rapid. Am fost eu şi Joao Paulo, care a jucat la U. Leiria. Asta este ireală (n.r. ce urmează să povestească). Îmi amintesc că am jucat la Cluj (n.r. cu CFR), care se bătea la titlu cu rivala Rapidului, Steaua. Conducerea ne-a anunţat că Steaua ne dă câte 10.000 de euro pentru fiecare jucător dacă învingem Clujul. În acel moment, Săpunaru, care mai târziu a plecat la FC Porto, s-a ridicat şi a început să ţipe.

ADVERTISEMENT

A zis că nu putem bate Clujul, pentru că Steaua nu trebuie să iasă campioană. El era rapidist. Steaua nici măcar nu s-a gândit la aşa ceva. Am pierdut cu 1-0 şi, interesant, golul a venit după o minge în spatele lui Săpunaru, dar el a făcut un meci bun. Am pierdut atunci 10.000 de euro”, a declarat Vasco Matos pentru Mais Futebol.

Cristi Săpunaru la finalul meciului Dinamo - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
Cristi Săpunaru la finalul meciului Dinamo – Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu

Vasco Matos susține că Cristi Săpunaru a contribuit la golul CFR-ului

Duelul dintre CFR Cluj și Rapid București a avut loc pe 13 aprilie 2008, iar formația din Gruia s-a impus cu scorul de 1-0, printr-un gol înscris de Ruiz, în minutul 48, dintr-o fază despre care Vasco Matos spune că Cristian Săpunaru a greșit deoarece balonul a fost lovit cu spatele de către fostul căpitan al echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Cum arătau cele două formații la meciul CFR Cluj – Rapid:

  • CFR Cluj: Claro – Tony, Cadu, Sousa, Panin – Jose, Dani, Culio, Dubarbier – Semedo, Ruiz
  • Rapid București: Coman – Săpunaru, Maftei, M. Constantin, P. Leonard – E. Dică, Grigore, Lazăr, Bozovic – Boya, Burdujan