Fotbal intern

FOTO / Un fotbalist român de naţională se iubeşte cu un model de TOP

Este cunoscut faptul că fotbaliştii echipei naţionale a României sînt înconjuraţi de femei frumoase, dar se pare că nici „tricolorii” mici nu se lasă mai prejos.  Transferul la AS Roma...
16.01.2015 | 13:06
FOTO  Un fotbalist roman de nationala se iubeste cu un model de TOP
ADVERTISEMENT

Este cunoscut faptul că fotbaliştii echipei naţionale a României sînt înconjuraţi de femei frumoase, dar se pare că nici „tricolorii” mici nu se lasă mai prejos.  Transferul la AS Roma din 2011 al lui Deian Boldor i-a adus nu numai satisfacţii pe plan fotbalistic şi financiar, dar şi pe plan amoros. Tînărul fundaş în vîrstă de 19 ani a reuşit să iasă în evidenţă şi să atragă atenţia mai multor dominişoare din Peninsulă, dar doar una a reuşit să îl facă pe fotbalist să i se dedice în totalitate.

Actriţă, model şi iubită de fotbalist

Erika Aurora, în vîrstă de 24 de ani este cea care a reuşit să îi capteze atenţia lui Deian Boldor. Aceasta este o cunoscută actriţă şi model care defilează pe podiumurile de modă din Italia, iar frumoasa blondă poate să concureze fără probleme cu toate iubitele fotbaliştilor cunoscuţi din Europa. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, iar actriţa a ştiut să îşi joace rolul şi în viaţa de zi cu zi, captînd toată atenţa românului. Relaţia dintre cei doi este cît se poate de serioasă, asta dacă ţinem cont că tînărul cuplu preferă să petreacă timpul liber doar ei doi, fără să se alăture altor prieteni.

ADVERTISEMENT

xYxyxy

Fundaşul de 19 ani nu a reuşit să se impună la AS Roma şi a fost împrumutat vara trecută la formaţia din Serie B, Pescara. Acest împrumut nu ne-a creat probleme celor doi şi nu le-a afectat relaţia, distanţa dintre Roma şi Pescara fiind de numai 2 ore cu maşina, iar frumoasa blondă profită de pauzele dintre filmări şi defilări şi merge să îşi viziteze iubitul. Erika a făcut ca fundaşul să nu aibă o viaţă extrasporivă tumultoasă şi îi este alături în fiecare moment.