Fotbal intern

Deian Sorescu s-a accidentat și ratează meciul Universitatea Craiova – Dinamo

03.11.2019 | 17:40
Deian Sorescu sa accidentat si rateaza meciul Universitatea Craiova  Dinamo
Deian Sorescu la meciul jucat de Dinamo cu Botoșani. Mijlocașul s-a accidentat și ratează partida cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va primi vizita formației Dinamo București, luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul din Severin, dar Dusan Uhrin nu se va putea baza pe serviciile lui Deian Sorescu, toate acestea deoarece mijlocașul dreapta în vârstă de 22 de ani s-a accidentat la antrenamentul susținut de formația din Ștefan cel Mare sâmbătă duminică dumineața.

Deian Sorescu s-a accidentat și ratează meciul Universitatea Craiova – Dinamo

Conform celor de la gsp.ro, Deian Sorescu a simțit o durere la gambă și nu va fi disponibil pentru derby-ul de la Severin. Astfel, Dusan Uhrin va fi nevoit să îl trimită pe teren pe Brito, fotbalistul în vârstă de 31 de ani care a ajuns la formația din Ștefan cel Mare în iulie 2019 și care a bifat o singură prezență în tricoul lui Dinamo București.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Dinamo București, iar pierderea sa pentru meciul cu Universitatea Craiova este foarte importantă. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a evoluat în 13 meciuri pentru formația din Ștefan cel Mare și a dat 3 goluri.

Lista jucătorilor care riscă suspendarea dacă primesc cartonașul galben cu Universitatea Craiova

Deian Sorescu se afla și pe lista celor 6 jucători din lotul lui Dusan Uhrin care riscă să rateze meciul cu CFR Cluj din etapa a 16-a dacă sunt sancționați la partida cu Universitatea Craiova. Pe lângă Deian Sorescu, pe această listă se mai află Dan Nistor, Ante Puljic, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu și Ioan Filip.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova din etapa a 15-a, Dinamo București se află pe locul 8 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 20 de puncte, la un singur punct de locurile de play-off. Echipa antrenată de Dusan Uhrin are 6 victorii, două remize și 6 înfrângeri în sezonul 2019 – 2020.

  • 700.000 de euro este cota lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com