Premier League

Dele Alli, aventură cu o vedetă TV de două ori mai în vârstă decât el

12.08.2018 | 22:17
Dele Alli aventura cu o vedeta TV de doua ori mai in varsta decat el

Unul dintre cei mai cunoscuți internaționali englezi, Dele Alli de la Tottenham, a avut o aventură cu o vedetă TV de două ori mai în vârstă decât jucătorul. Presa engleză dezvăluie detalii picante despre acest episod, în care este implicat un fotbalist de 21 de ani, considerat drept o mare speranţă a fotbalului din Regat. Dele Alli are o relaţie de mai multă vreme cu Ruby Mae, un fotomodel care a mers şi în Rusia, la turneul final al Campionatului Mondial, alături de alte soţii sau iubite ale internaţionalilor englezi.

Cea care i-ar fi sucit minţile jucătorului este o devoratoare de fotbalişti, pe numele ei Katie Price, devenită vedetă după modelul tabloidelor noastre, după ce a apărut într-o rubrică a tabloidului The Sun. Principalul atuu fizic al lui Katie este bustul voluminos, care a făcut-o celebră din acel moment. Katie a avut legături cu mai mulţi jucători din Premier League, cea mai îndelungată fiind cu fostul atacant al lui Manchester United, Dwight Yorke.

Dele Alli, aventură cu o vedetă TV. Cine este Katie Price

Cu acesta are şi un copil de 15 ani, dar care s-a născut cu mari probleme de sănătate. Este orb, are ADHD, autism şi o afecţiune genetică gravă şi rară, Prader-Willi, o formă de obezitate. “Dacă aş fi ştiut că îl voi naşte aşa, probabil că l-aş fi avortat” – a declarat Katie Price. Acesta însă nu e singurul copil. Katie mai are alţi patru copii, Junior, Princess, Jett şi Bunny, aceştia fiind sănătoşi.

Deşi a ajuns acum la 40 de ani, Katie Price duce aceeaşi viaţă tumultoasă. A avut două căsătorii nereuşite, iar acum părea a fi găsit, în sfârşit, omul potrivit în persoana lui Kieran Hyler. Chiar acesta este cel care a confirmat existenţa unei relaţii amoroase între soţia sa şi Dele Alli.

Cum a aflat actualul ei soţ de relaţia cu Dele Alli

Hayler a dezvăluit cum, într-o noapte, în timp ce soţia sa dormea, mijlocaşul naţionalei Angliei a încercat să o contacteze. “I-am răspuns eu lui Dele pe FaceTime. Katie dormea, iar eu am vrut să văd de ce o contactează. Avea o şapcă pe cap şi când m-a văzut a întors camera imediat, pentru a nu îl mai vedea. Nu mi-a răspuns, a închis. Eram atât de nervos, nici măcar nu ştiam că se cunosc”

Dele Alli s-a aflat pe lista preşedintelui lui Real Madrid în vederea unui transfer. Jucătorul este nemulţumit de faptul că salariul său la Tottenham este mic în comparaţie cu alte staruri, în special cu prietenul său Harry Kane şi ar fi agreat varianta unui transfer la Real Madrid.

A fost în vizorul lui Real Madrid

El are contract cu Spurs până în 2022, ceea ce înseamnă că spaniolii ar trebui să plătească o sumă foarte mare pentru a-l putea lua de la Londra. Acest lucru nu ar fi fost totuşi imposibil, între cele două cluburi existând relaţii de afaceri foarte bune.

Dele Alli, aventură cu o vedetă TV. Iubita lui, Ruby Mae, a fost împăcată mereu cu cadouri şi vacanţe scumpe
Dele Alli, aventură cu o vedetă TV. Iubita lui, Ruby Mae, a fost împăcată mereu

Dele Alli, care a fost cumpărat de Tottenham de la Milton Keys Dons doar pentru 5 milioane de euro, este însă recunoscut drept un jucător care şi-a înşelat în mai multe rânduri iubita, fiind apoi iertat de aceasta numai după ce a dus-o în vacanţe scumpe, în locaţii exotice sau i-a făcut cadouri extrem de costisitoare.

Tags: