Fotbal intern

Denis Alibec a împlinit 28 de ani! Mesajul emoţionant al mamei fotbalistului! Foto

05.01.2019 | 19:54
Denis Alibec a implinit 28 de ani Mesajul emotionant al mamei fotbalistului Foto

Denis Alibec a împlinit 28 de ani pe 5 ianuarie, iar fostul fotbalist de la FCSB a fost asaltat cu sute de mesaje de felicitare. Emilia Stroe, mama atacantului Astrei Giurgiu, i-a făcut o surpriză cu această ocazie, iar tortul pe care i l-a dăruit a avut legătură cu fotbalul.

“Acum 28 de ani, Dumnezeu mi-a dăruit o minune de copil şi pentru asta Îi mulţumesc zi de zi. Te iubesc mult, viaţa mea. La mulţi ani”, a fost mesajul pe care Emilia Stroe l-a scris pe contul personal de Facebook. Mama fotbalistului a postat şi o fotografie în care Denis Alibec primeşte tortul, fiind felicitat şi de bunica acestuia.

Denis Alibec a împlinit 28 de ani. Cum le-a răspuns fanilor pentru mesaje

Denis Alibec a împlinit sâmbătă 28 de ani şi le-a transmis un mesaj celor care l-au felicitat cu ocazia zilei sale de naştere. “Vă mulţumesc tuturor pentru urări”, a scris Denis Alibec pe contul personal de Facebook. În actualul sezon din Liga 1 Betano, fotbalistul a jucat 11 meciuri şi a marcat un gol pentru Astra Giurgiu. Duminică, internaţional român va începe pregătirile pentru a doua parte a sezonului din Liga 1 Betano. Jucătorii Astrei se vor antrena timp de două zile în Ploieşti, ca mai apoi să plece în Turcia, unde vor avea cantonamentul de iarnă.

Denis Alibec a împlinit 28 de ani. Mesajul emoţionant postat de mama fotbalistului
Denis Alibec a împlinit 28 de ani. Mesajul emoţionant postat de mama fotbalistului

Astra Giurgiu a anunţat că va juca patru meciuri amicale în cantonamentul din Antalya. Formaţia antrenată de Constantin Enache le va întâlni în Turcia pe Gaziantepspor (11 ianuarie), Elazigspor (14 ianuarie), Young Boys Berna (15 ianuarie) şi Orenburg (18 ianuarie). Stagiul de pregătire al giurgiuvenilor se va termina pe 22 ianuarie, în timp ce pe 1 februarie, de la ora 20:00, vor juca împotriva lui Gaz Metan Mediaş în etapa a 22-a din Liga 1 Betano. După 21 de runde, Astra Giurgiu ocupă locul şase în clasament, ultimul care permite calificarea în play-off.

Tags: