Fotbal intern

Denis Alibec, dorit în Liga 1 Betano: “L-am sunat!” Reacţia lui Gigi

17.07.2018 | 20:01
Denis Alibec dorit in Liga 1 Betano Lam sunat Reactia lui Gigi

Denis Alibec, dorit în Liga 1 Betano! Jucătorul căzut în dizgraţia lui Gigi Becali şi pus pe lista de transferuri de la FCSB nu şi-a găsit un nou club, iar echipa la care a cunoscut succesul în fotbalul românesc îş vrea din nou.

UPDATE, ora 20:00. Gigi Becali i-a răspuns lui Ioan Niculae după ce patronul Astrei a declarat că şi-a bătut joc de Alibec: “Acum, ce zicea Niculae că mi-am bătut joc… Fiecare om trebuie să-şi vadă de treaba lui, de grădina lui. Nu vreau să-i răspund. Omul să-şi mai revină. După ce-şi mai revine o să-i răspund”, a fost răspunsul lui Gigi.


Ioan Niculae, patronul celor de la Astra, a dezvăluit că l-a sunat de câteva ori pe atacantul FCSB, însă acesta nu îşi doreşte să se întoarcă la Giurgiu, deşi consideră că echpa lui Gigi Becali şi-a bătut joc de el:

Denis Alibec, dorit în Liga 1 Betano

“Normal că m-am gândit la el, am şi vorbit de 5-6 ori cu Alibec vara asta. Ultima dată era pe la Mangalia. L-am rugat să vina înapoi pe o înţelegere amiabilă între mine şi el. El până să vină la Astra nu a avut performanţe deosebite. A găsit aici un mediu extraordinar de propice.

Şi-au batut joc de el la FCSB, şi eram convins că dacă stă un an la Astra, cu Măldărăşanu antrenor, era o lansare în fotbalul internaţional. Înţeleg acum că merge într-o ţară arabă, la Şumudică. I-am spus şi lui şi mamei lui că e o greşeală. Îi dădeam mâna într-un moment dificil pentru el ca om, nu a vrut să vină, asta a fost”, a spus Ioan Niculae pentru PRO TV.

Denis Alibec, dorit în Liga 1 Betano. Atacantul celor de la FCSB, urmărit de Marian Cristescu, de la Concordia Chiajna
Denis Alibec, dorit în Liga 1 Betano. Jucătorul FCSB în meciul cu Concordia Chiajna

Citeşte şi:

  • Dică se bucură de plecarea lui Alibec: “Atmosfera e bună fără el”
  • Şumudică, plecăciuni la şeici. “Bag mâna în foc pentru Alibec”
  • Denis Alibec pleacă de la FCSB: “În maximum 5 zile e transferat”
Tags: