Fotbal intern

Denis Alibec i-a speriat pe colegii de la Astra Giurgiu! “Mi-e frică să-i cer aşa ceva”

02.08.2018 | 22:13
Denis Alibec i-a speriat pe colegii de la Astra Giurgiu

Denis Alibec i-a speriat pe colegii de la Astra Giurgiu. Atacantul de 27 de ani a revenit în această vară la formaţia giurgiuveană, unde a cunoscut cele mai mari performanţe. Fotbalistul a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, dar şi a lui Nicolae Dică, iar la Astra speră să-şi revină la forma care l-a consacrat. La Giurgiu, Denis Alibec şi-a adus şi bolidul, un McLaren pe care a plătit peste 170.000 de euro.

Neluţ Roşu, colegul lui Denis Alibec de la Astra Giurgiu, a declarat că i-ar fi frică să-i conducă maşina. “Nu, că mi-e frică să o conduc, că dacă o lovesc cred că trebuie să-mi vând casa să-i cumpăr alta. Eventual, îi spun să mă ducă o tură cu ea să vad cum merge, dar şi aşa mi-e frică, trebuie să-mi pun 2-3 centuri de siguranţă, asa că mai bine nu. Mi-e frică să-i cer aşa ceva”, a declarat mijlocaşul de 25 de ani.

Denis Alibec i-a speriat pe colegii de la Astra Giurgiu

Denis Alibec i-a speriat pe colegii de la Astra Giurgiu. Mijlocaşul de 25 de ani l-a lăudat pe noul lui coleg de la formaţia antrenată de Marius Măldărăşanu. “Cred că fiecare dintre noi îl cunoaşte pe Denis sau a jucat împotriva lui şi n-a fost foarte greu să-l adoptăm. Ne inţelegem foarte bine cu el. Mai rămâne să ne cunoaştem un pic în teren ca şi colegi, dar eu zic că Denis o să ne ajute foarte mult. S-a văzut, a venit cu dorinţă foarte mare. S-a văzut şi la Iasi, din minutul în care a intrat s-a văzut că şi-a dorit foarte mult. Cred că a şi reuşit, acolo a participat la faza penalty-ului. Ne bucurăm că-l avem alături şi, cum am spus, sperăm să ne ajute”, a mai precizat Neluţ Roşu.

Fotbalistul de 27 de ani a jucat 18 minute în meciul Poli Iaşi – Astra Giurgiu 1-1, iar la finalul partidei l-a taxat pe Nicolae Dică. “Cât timp a fost Laurenţiu Reghecampf am jucat bine. Nu puteţi spune că nu am jucat bine cât a fost el antrenorul echipei. FCSB este un capitol închis, să facă ce vor ei. Nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj de la FCSB. Din câte se pare, nu mai am prieteni pe acolo”, a declarat Denis Alibec după meciul din Copou.

Denis Alibec a revenit pe gazon după aproape trei luni

Cele 18 minute jucate în Poli Iaşi – Astra Giurgiu 1-1 au fost primele după aproape trei luni, iar Denis Alibec a susţinut la finalul meciului că îşi doreşte să câştige un nou trofeu cu formaţia giurgiuveană. “Mi-a fost dor de fotbal. Mă bucur că am jucat în această seară. Am făcut un singur antrenament, dar vorbisem cu Măldărășanu și știam că voi juca. Mă bucur că mi-au dat o mâna de ajutor și sper să ajut și să luăm campionatul. Obiectivul meu este să joc fotbal”, a precizat atacantul de 27 de ani.

Denis Alibec i-a speriat pe colegii de la Astra Giurgiu
Denis Alibec i-a speriat pe colegii de la Astra Giurgiu
Tags: