Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Denis Alibec înainte de Astra – FCSB. Informații de ultimă oră

14.03.2019 | 13:30
Ce se intampla cu Denis Alibec inainte de Astra  FCSB Informatii de ultima ora

Denis Alibec a ratat ultimele două meciuri ale Astrei Giurgiu în Liga 1, ambele contra Craiovei, pe arena din Bănie, din cauza unei accidentări. Atacantul, care și-a revenit din punct de vedere fizic în acest început de an, nu a jucat nici în partida din sferturile Cupei României, victoria de la Giurgiu cu Dunărea Călărași, dar are speranțe importante că va intra pe teren duminică împotriva celor de la FCSB.

Denis Alibec speră să intre în Astra – FCSB! Nu a jucat în meciurile directe din sezonul regulat

Fostul vârf al roș-albaștrilor se antrenează cu echipa de câteva zile, nu la intensitate maximă, dar sunt șanse mari ca el să prindă lotul lui Costel Enache pentru partida ce urmează. Denis Alibec își dorește foarte mult să joace împotriva fostei sale echipe, mai ales că în sezonul regulat nu a făcut-o nici în tur, nici în retur.

La meciul din prima etapă, 1-0 pentru Astra, situația lui era neclară privind transferul de la FCSB la trupa lui Nicolae, în timp ce la meciul retur, de pe Arena Națională, 1-0 pentru gazde după golul din penalty al lui Gnohere, Denis era suspendat. Acum vrea să intre ca să-și ajute echipa, mai ales că este vorba despre un meci împotriva echipei de unde nu a plecat în cel mai bun mod posibil.

Denis Alibec se pregătește să reintre în Astra - FCSB. Ultimele detalii
Denis Alibec a fost și căpitan al roș-albaștrilor, dar a terminat „mandatul” cu scandal

Denis Alibec poate prinde și convocarea la națională pentru dubla Suedia – Feroe

Dar Denis Alibec are și un motiv personal pentru care își dorește enorm să intre și să joace bine în meciul de duminică. El și-a regăsit, după pregătirea de iarnă cu Astra, forma de golgeter, iar acest lucru l-a readus și în atenția selecționerului Cosmin Contra.

Este bătaie mare în acest moment pentru locurile de atacanți la naționala României, mai ales că toți sunt în formă: și Țucudean, și Keșeru, și Pușcaș, și Alibec. Florin Andone a ratat convocarea din cauza accidentării de săptămâna trecută, iar Contra urmează să anunțe și convocații din Liga 1. Chiar dacă selecționerul va face anunțul înainte să înceapă etapa (joi sau vineri) este foarte posibil ca Alibec, dacă joacă cu FCSB și o va face bine, să fie anunțat de Contra chiar duminică seara! Atacantul Astrei știe acest lucru și vrea să joace duminică.

„Mi-ar fi greu să revin la FCSB, fiindcă n-a fost doar Dică problema mea. Am mai avut probleme si cu unii jucători de acolo, care n-au fost alături de mine. Nea Gigi mi-a zis când am plecat că-i pare rău, el m-ar fi ținut, dar n-a vrut staff-ul tehnic” – Denis Alibec

  • 1.000.000 de euro, în două tranșe egale, trebuie să-i plătească Ioan Nicolae lui Gigi Becali pentru Alibec
  • 2 goluri și trei pase de gol este bilanțul lui Denis Alibec la Astra în cele trei meciuri jucate în 2019: 3-0 cu Viitorul, 1-1 la CFR Cluj, 1-0 cu Hermannstadt
  • 800.000 de euro este cota actuală a lui Alibec, de 4 ori mai puțin decât o avea în vara lui 2017 când era la FCSB
Tags: