Fotbal intern

Denis Alibec şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Gaz Metan. Joacă în Astra – CFR?

03.10.2018 | 11:04
Denis Alibec sia revenit dupa accidentarea suferita in meciul cu Gaz Metan Joaca in Astra  CFR

Denis Alibec s-a accidentat în meciul jucat de Astra Giurgiu cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, din etapa a 9-a, Liga 1 Betano, iar atacantul în vârstă de 27 de ani şi-a revenit şi a intrat în programul echipei încă de marţi. Internaţionalul român s-a pregătit normal şi are la dispoziţie patru zile pentru a se pune la punct pentru a juca împotriva celor de la CFR Cluj.

Astra Giurgiu va primi vizita formaţiei CFR Cluj sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 21.00, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, iar Gigi Mulţescu se poate baza pe serviciile lui Denis Alibec. Atacantul s-a recuperat după accidentarea suferită în meciul cu Gaz Metan şi a fost nevoit să nu joace în partida disputată la Ovidiu, scor 1-0.

Denis Alibec şi-a revenit după accidentarea suferită în Astra – Gaz Metan

Denis Alibec era suspect de ruptură musculară, dar medicii i-au cerut atacantului Astrei Giurgiu să facă un repaus de câteva zile înaintea revenirii pe gazon. Astfel, dacă nu va întâmpina probleme până sâmbătă şi nu va avea dureri, atunci Denis Alibec ar putea să joace împotriva celor de la CFR Cluj. Mihai Joiţa, oficialul Astrei Giurgiu, a făcut anunţul. “Nu a fost ruptură! De marţi a intrat la antrenament. E posibil să joace cu CFR Cluj, nu ştiu sigur. El e un băiat extraordinar şi avea nevoie să joace. La Steaua cred că au fost probleme de comunicare”, a spus Joiţa pentru o emisiune de sport.

CITEŞTE ŞI:

  • Dică nu-l uită şi nu-l iartă pe Alibec! Declaraţie incendiară a antrenorului
  • Primul fotbalist stelist care îl avertizează pe Gigi Becali. “Face rău jucătorilor!”

Un gol a înscris Alibec în sezonul 2018 – 2019

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Denis Alibec a ajuns la Astra Giurgiu la finalul lunii iulie şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. Ioan Niculae a plătit FCSB-ului 1.400.000 de euro pentru atacantul român. În ediţia 2018 – 2019, internaţionalul român a jucat în 7 meciuri, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Gigi Mulţescu şi Denis Alibec se bucură după meciul Dinamo - Astra
Denis Alibec şi Gigi Mulţescu au văzut de pe margine finalul meciului Dinamo – Astra

1.000.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com