Bătălie mare pentru Denis Alibec și Constantin Budescu după ce au rămas fără contract! EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Iuliana Spirache    Cristi Coste   
în Fotbal intern
17/04/2019, 17:17
Bătălie mare pentru Denis Alibec și Constantin Budescu după ce au rămas fără contract! EXCLUSIV GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Denis Alibec și Constantin Budescu au jucat împreună și la FCSB, și la Astra Giurgiu

Denis Alibec și Constantin Budescu au fost impresariați în ultimii ani de către fostul lor coleg de la Astra Giurgiu, Florin Lovin, totul pornind încă de pe vremea când ultimul era jucător activ. Decizia lui Lovin, de a renunța la meseria de impresar, i-a lăsat pe cei doi valoroși jucători fără contract de reprezentare în acest moment. FANATIK a aflat că Budescu și Alibec sunt, din acest punct de vedere, liberi de contract, astfel că se va da o bătălie teribilă în tagma impresarilor pentru a-i reprezenta pe cei doi.

Denis Alibec și Constantin Budescu au rămas fără impresar. „I-am anunțat decizia mea și au înțeles”

Informațiile FANATIK au fost confirmate de Florin Lovin, care a lămurit motivul deciziei de a renunța la impresariat. „Nu aș vrea să vorbesc prea mult, dar pot să vă spun că nu mai sunt impresar. Am decis să acord mai mult atenție familiei și nu aveam atât de mult timp să le fac pe toate așa cum îmi doresc.

Am discutat și cu Denis, și cu Budi, i-am anunțat și le-am transmis că, decât să fac treburile pe jumătate, mai bine nu le fac. Au înțeles și le-am urat succes pe mai departe”, a spus Florin Lovin.

Denis Alibec și Constantin Budescu, fără impresar! Florin Lovin s-a retras!
Denis Alibec și Constantin Budescu au fost în tribună la precedentul meci dintre FCSB și Craiova

Denis Alibec pentru FANATIK: „Momentan, nu mai am impresar, dar nu mă gândesc la asta”

Jucătorul Astrei, Denis Alibec spune că nu este acum pentru el o prioritate să-și caute impresar. „Așa este, Florin ne-a anunțat de decizia sa iar eu, momentan, nu mai am impresar. Nu am semnat cu nimeni, dar nici nu mă gândesc la asta”, declară atacantul Giurgiului pentru FANATIK.

Constantin Budescu are un contract foarte bun la Al Shabab, echipa lui Marius Șumudică, acolo unde a ajuns vara trecută cu Lovin impresar. Mai mult, arabii au fost extrem de mulțumiți de „Budi” încât i-au mărit la începutul anului angajamentul. S-a speculat în ultimele săptămâni și despre un interes al celor de la CFR Cluj, dar FANATIK a dezvăluit că mijlocașul le-a transmis celor din țară că atunci când se va întoarce o va face doar la FCSB!

Denis Alibec și Constantin Budescu, fără impresar! Florin Lovin s-a retras! (1)
Denis Alibec și Constantin Budescu sunt prieteni foarte buni. Poza de față a făcut înconjurul internetului
  • 2,5 milioane de euro a încasat FCSB de la Al Shabab pentru Budescu, care are contract până în vara lui 2021
  • 1 milion de euro este prețul pe care trebuie să i-l plătească Ioan Nicolae lui Gigi Becali pentru Denis Alibec, revenit la Giurgiu în vara lui 2018
Închide ×