Fotbal intern

Denis Alibec vrea să revină la FCSB. Ce condiţii pune atacantul Astrei. “Patronul m-a susţinut!”

23.02.2019 | 21:09
Denis Alibec vrea sa revina la FCSB Ce conditii pune atacantul Astrei Patronul ma sustinut

Denis Alibec  a avut o evoluţie foarte bună în meciul jucat de Astra Giurgiu contra celor de la Hermannstadt, scor 1-0, în etapa 25 din Liga 1 Betano, iar atacantul român a dezvăluit că vrea să revină la FCSB, dar în anumite condiţii.

Internaţionalul român a explicat de ce are evoluţii bune la Astra Giurgiu, iar la FCSB nu reuşea să se impună. Mai mult, Denis Alibec recunoaşte că ar vrea să mai joace pe viitor în tricoul roş-albastru, dar doar dacă de  la FCSB vor pleca anumite persoane. Deşi nu a dat nume, atacantul a făcut referire la Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României cu care a avut mai multe conflicte pe perioada aventurii sale la FCSB.

Denis Alibec recunoaşte că vrea să revină la FCSB

În anul de la Steaua, nu m-am pregătit. M-am antrenat singur şi s-a văzut lucrul ăsta. Ultima perioadă petrecută acolo m-a tras în spate. De la oferte de 6-7 milioane, să ajungi să scazi la un milion e greu. Important e să-mi văd de joc, pentru că talentul nu mi-l ia nimeni“, a declarat Denis Alibec, la finalul partidei cu Hermannstadt.

Întrebat dacă şi-ar dori să revină la FCSB, Denis Alibec a declarat: “Dacă vor pleca anumite persoane, da. Nu patronul, el m-a susţinut cât am fost acolo. Alte persoane din club care nu m-au vrut”.  Jurnaliştii prezenţi la stadion i-au spus atacantului că Nicolae Dică a plecat de la FCSB, iar Denis Alibec a zâmbit şi a spus : “Şi mai e unul!”

Denis Alibec în meciul Astra – Hermannstadt 1-0

Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Denis Alibec a revenit la Astra Giurgiu pe 27 iulie 2018 şi a semnat cu gruparea patronată de Ioan Niculae un contract valabil până pe 30 iunie 2021. În sezonul 2018 – 2019, Denis Alibec a jucat în 16 meciuri, a dat 3 goluri şi a oferit 5 pase decisive.

  • 1,4 milioane de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com