Fotbal intern

Denis Ciobotariu joacă împotriva tatălui său în Liga 1 Betano. Reacția inedită a lui Rednic: “Să îi dea bătaie!”

16.02.2019 | 14:52
Denis Ciobotariu joaca impotriva tatalui sau in Liga 1 Betano Reactia inedita a lui Rednic Sa ii dea bataie

Dinamo București va primi vizita formației FC Botoșani, duminică, 17 februarie, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar Denis Ciobotariu va avea ocazia să joace împotriva echipei pregătite de tatăl său, Liviu Ciobotariu.

Mircea Rednic a lăsat să se înțeleagă la conferința de presă susținută înaintea meciului dintre Dinamo București și FC Botoșani că îl va titulariza pe fundașul central în vârstă de 20 de ani, iar antrenorul grupării din Ștefan cel Mare i-a transmis acestuia că trebuie să joace bine chiar dacă va juca împotriva echipei tatălui său.

Denis Ciobotariu joacă împotriva tatălui său în Dinamo – FC Botoșani, meci din Liga 1 Betano

“Denis să îi dea bătaie tatălui său. Interesul lui e la Dinamo. E jucătorul nostru, banii îi ia de la Dinamo, aşa că are tot interesul să joace bine ca să rămână în echipă. Deci nu îmi fac probleme deloc”, a spus Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo București, în conferința de presă susținută sâmbătă, 16 februarie.

Denis Ciobotairu într-un meci jucat pentru Dinamo București

Cine este Denis Ciobotariu

Cotat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro, Denis Ciobotariu este măscut pe 10 iunie 1998, în București. Fundașul central are o înălțime de 1,85m și este un produs al echipei din Ștefan cel Mare. Pe parcursul carierei, Denis Ciobotariu a fost cedat sub formă de împrumut la Chindia Târgoviște în sezonul 2017 – 2018, iar în vară a revenit la gruparea pregătită de Mircea Rednic. În ediția 2018 – 2019, Denis Ciobotariu a bifat 3 prezențe în tricoul lui Dinamo.

Cine este Liviu Ciobotariu

În vârstă de 47 de ani, Liviu Ciobotariu a semnat cu FC Botoșani pe 16 noiembrie 2018, iar înțelegerea este valabilă până pe 30 iunie 2020. Acesta a fost și antrenorul lui Dinamo în perioada 11 iulie 2011 – 10 aprilie 2012, iar pe parcursul carierei a mai pregătit echipe precum FC Național, CS Otopeni, Pandurii Târgu Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Faisaly și Al Ta’ee.

  • 33 de meciuri are Liviu Ciobotariu pe banca tehnică a lui Dinamo