Fotbal intern

Denis Ciobotariu povesteşte de ce s-a apucat de fotbal: “L-am văzut pe tata din tribune!”

22.01.2019 | 20:59
Denis Ciobotariu povesteste de ce sa apucat de fotbal Lam vazut pe tata din tribune

Denis Ciobotariu, fundaşul central al lui Dinamo, şi tatăl său Liviu, antrenorul lui FC Botoşani, au vorbit în cantonamentul din Antalya despre cum poate să redevină Dinamo ce-a fost. Liviu Ciobotariu, fost campion cu formaţia din Ştefan cel Mare, afirmă că echipa poate să câştige din nou trofee, numai că asta va necesita ceva timp.

“Normal că mi-am dorit ca unul dintre băieţii mei să ajungă fotbalist şi visul mi s-a îndeplinit. Acum el trebuie să confirme. A ajuns la o echipă foarte bună, la o echipă de tradiţie, trebuie să muncească foarte mult şi să confirme. Sunt convins că se pot câştiga trofee, dar cu răbdare. Echipa nu traversează un moment favorabil, sunt mulţi jucători noi care au venit, mulţi jucători tineri. Şi aici este de apreciat clubul Dinamo că dă şansă tinerilor. Conducătorilor şi bineînţeles, antrenorului Mircea Rednic, care se bazează pe o mare parte dintre tinerii din pepinieră. Aşa gândesc, şi aşa îmi doresc, ca Dinamo să aibă în scurt timp realizări şi performanţe”, a spus Liviu Ciobotariu pentru doardinamo.ro. 

Denis Ciobotariu: “Nu m-am apucat de fotbal pentru bani!”

Denis Ciobotariu, fundaşul central în vârstă de 20 de ani, a explicat că visul său este să ajungă în campionatul Spaniei după ce va lua un trofeu cu Dinamo. Ciobotariu jr. nu a uitat să-i laude pe fanii dinamovişti pentru atmosfera pe care o crează la derby-uri.

“Am mai multe visuri, dar cel mai mare este să joc la o echipă importantă din Europa, în special La Liga. Şi la Dinamo să câştig un trofeu. L-am văzut pe tata din tribune, l-am văzut jucând şi mi-a plăcut atmosfera şi am vrut şi eu acelaşi lucru. Nu m-am apucat pentru bani, sau pentru altceva. Suporterii sunt o mare parte din fotbal, contează enorm să joci cu o galerie cum e cea de la Dinamo. E incredibil”, a spus Denis Ciobotariu pentru sursa citată.