Fotbal intern

Denis Drăguș, eliminat în trei minute, după o simulare grosolană. Video

15.02.2019 | 21:19
Denis Dragus eliminat in trei minute dupa o simulare grosolana Video

Viitorul Constanța are mari probleme în meciul cu Poli Iași, din runda a 24-a a Ligii 1 Betano. La sfârșitul primei reprize, tânărul Denis Drăguș a încasat două cartonașe galbene și a fost eliminat de arbitrul Marius Avram.


UPDATE, ora 21:25 Arbitrul Marius Avram i-a acordat al doilea galben lui Willy Semedo de la Poli Iași, în minutul 67 al partidei. Semedo intrase pe teren în minutul 43, în locul lui Kamer Qaka. El primise primul galben în minutul 54. Astfel, meciul se joacă acum 10 contra 10.


Drăguș a încasat primul cartonaș galben în minutul 41, după ce l-a călcat pe Bosoi. Al doilea galben pentru atacantul care a și debutat la naționala României la doar 19 ani a luat roșu după ce a simulat un fault la o intervenție a aceluiași Bosoi. Imediat după ce a fost sancționat pentru simulare, Denis a încercat să se scuze, să spună că nu a vrut să simuleze. Cu toate acestea, nu l-a înduplecat pe Avram care i-a dat al doilea galben, ceea ce a rezultat în eliminarea sa de pe teren.

Denis Drăguș, eliminat în Viitorul – Poli Iași

Eliminarea lui Drăguș, dar și forma sa slabă din ultima perioadă, nu a fost trecută cu vederea de fostul internațional Gabi Balint: „Nu mai e Drăguș care a fost. Nu-i reușește nimic! Nu mai e jucătorul din toamnă. E tânăr, de asta a făcut și prostia asta! Trebuie să învețe din asta. E ceva cu el, se întâmplă ceva! Nu e concentrat”, a spus Balint, la Digi Sport Tv, în pauza partidei dintre Viitorul și Poli Iași.

Denis Drăguș este văzut drept unul dintre marile talente ale lui Viitorul, dar și un fotbalist capricios, destul de îndrăgostit de minge. El a jucat în acest sezon în 24 de meciuri, timp în care a adunat 8 goluri și 3 pase decisive.

  • 1 milion de euro este cota lui Denis Drăguș, potrivit transfermarkt.de
  • 6 cartonașe galbene și un cartonaș roșu a adunat Drăguș, în 24 de etape în care a jucat în Liga 1 Betano
Tags: