Denisa Botcari îl face praf pe Nilă! ”Se crede mafiot…”

Scandalul dintre Denisa Botcari şi Calrla Oloş, pe de-o parte, şi fostul iubit al Danielei Crudu de cealaltă, pare să fie unul fără sfârşit, cele două făcându-l praf pe fotbalistul şomer...
17.09.2014 | 16:11
Denisa Botcari il face praf pe Nila Se crede mafiot
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Denisa Botcari şi Calrla Oloş, pe de-o parte, şi fostul iubit al Danielei Crudu de cealaltă, pare să fie unul fără sfârşit, cele două făcându-l praf pe fotbalistul şomer cu câteva declaraţii bine ţintite care îi pun la îndoială bărbăţia.

”Astăzi o să închid orice subiect în ceea ce îl priveşte pe acest Nilă. Rog să nu se mai interpreteze aiurea, nu am spart casa nimănui, nu am despărţit pe nimeni! Nu sunt eu ”blonda” cu pricina. Iar el, cu ultima lui declaraţie nu a demonstrat decât ca şi-a greşit vocaţia, nu am ştiut ca se crede el ceva mafiot să ia şi să dea fete cum susţine că ar fi vrut să facă cu mine! Aviz amatoarelor, e periculos cică! Nu îi ştiu istoria cu Daniela, nici nu mă interesează. Ştiu doar că fata asta e minunată şi suferă enorm, dar cu toţii avem probleme şi suferinţe peste care o sa trecem cu timpul! Lui Nilă ar trebui să-i fie ruşine pentru ultima declaraţie”, spune, revoltată Denisa, după ce a auzit că Mihai Costea susţinea că ar fi vrut să o dea pe blondină unor amici.

ADVERTISEMENT

1

Mai mult decât atât, Denisa recunoasşte că din cauza lui Mihai Costea şi-a pierdut iubitul, că suferă şi că nu mai rezistă presiunii la care este supusă. ”Regret că i-am acceptat invitaţia la club, regret că eram rănită din relaţia pe care o avusesem cu un alt bărbat şi am reacţionat la nervi şi m-am pripit! Dar cu toţii greşim, am timp, sunt tânără şi o sa trec şi peste relaţia asta eşuată şi peste scandalul în care m-am băgat! Am nevoie de timp, timp pentru mine ca să uit! Recunosc că de o săptămână iau pastile antidepresive! Nu mă simt deloc bine, dar cred că timpul le va rezolva pe toate”, mai spune Denisa.

Cea mai bună prietenă a Denisei, roşcata Carla însă este ceva mai acidă. ”Nilă Fraierilă nu merită nimic. Denisa este rănită pentru că a fost judecată greşit de oameni. Dar lumea nu înţelege că Denisa a făcut de fapt un bine. A demonstrat că Nilă nu este un bărbat adevărat, iar acest lucru va folosit oricărei femei care va dori să fie cu el. Măcar că se va gândi de două ori şi se va teme că va sfârşi înşelată, aşa cum a păţit-o şi Daniela Crudu. Denisa nu a făcut altceva decât să demonstreze că Nilă Fraierilă este un om pe care nu poţi pune baza. Şi, dacă tot vine vorba de ”împrumutat” femei unor amici, mai bine îşi scoate el corpul la produs, poate măcar la asta ar putea fi bun, că fotbal nu ştiu să joace pe undeva. Poate doar în spatele blocului…”, spune Carla.

ADVERTISEMENT

sursa: spynews.ro