Sport

Dennis Man, declarație în forță: „În acest moment pot să fac mai mult în Serie A”. Ce a spus despre Valentin Mihăilă și naționala României

Dennis Man este pregătit să revină pe prima scenă a fotbalului din Italia. Internaționalul român a vorbit despre Valentin Mihăilă și naționala României.
04.05.2024 | 13:25
Dennis Man declaratie in forta In acest moment pot sa fac mai mult in Serie A Ce a spus despre Valentin Mihaila si nationala Romaniei
Dennis Man a oferit o primă reacție după ce a promovat cu Parma în Serie A. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Dennis Man, Valentin Mihăilă și Parma au promovat matematic în Serie A, cu două etape rămase până la finalul sezonului. Cei doi internaționali români s-au bucurat pe „Made in Romania” după revenirea pe prima scenă a fotbalului din Italia.

Dennis Man, declarație în forță: „În acest moment pot să fac mai mult în Serie A”

Dennis Man, unul dintre fotbaliștii de bază în acest sezon la Parma, este pregătit să ia din nou contact cu fotbalul din primul eșalon italian. Internaționalul român care evoluează în extrema dreaptă promite că evoluțiile sale vor fi altele în Serie A în comparație cu cele din stagiunea 2020/2021.

ADVERTISEMENT

„Cred că în acest moment pot să fac, în Serie A, mai mult decât am făcut atunci când am venit la Parma”, a declarat Dennis Man. Fostul fotbalist de la FCSB sau UTA Arad are 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă în Serie A.

Dennis Man a vorbit despre relația cu Valentin Mihăilă, celălalt fotbalist român de la Parma. Cei doi vorbesc în fiecare zi. „(Ce relație frumoasă ai cu Valentin Mihăilă?) Este fratele meu mai mic de la Parma.

ADVERTISEMENT

Suntem ca niște frați (n.r. și la națională). Vorbim în fiecare zi, suntem mereu împreună!”, a mai spus Dennis Man. Fost fotbalist la FCSB, Man s-a transferat la Parma în ianuarie 2021. De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a făcut pasul la Parma în octombrie 2020.

Dennis Man, entuziasmat de promovarea în Serie A cu Parma: „Așteptam acest moment de multă vreme”

Parma ocupă primul loc în Serie B, cu 74 de puncte, cu două etape rămase până la finalul sezonului. Echipa antrenată de Fabio Pecchia nu mai poate pierde matematic primele două poziții, care asigură direct calificarea în Serie A.

ADVERTISEMENT

„Așteptam acest moment de multă vreme și suntem fericiți că ne-am atins obiectivul de a promova în prima ligă. Sezonul meu putea fi unul mai bun, dar important este că Parma a promovat în Serie A.

Sunt fericit că am ajutat echipa. Jucăm deja de doi ani și jumătate împreună și s-a văzut că ne cunoaștem foarte bine. Am muncit în fiecare zi, iar rezultatele s-au văzut”, a mai spus Dennis Man, potrivit 12 TV Parma.

ADVERTISEMENT

Locul 2 este ocupat de Como, cu 71 de puncte, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului se află Venezia. Cele două formații luptă pentru ultimul loc care duce direct în Serie A. Locurile 3-8 duc la baraj.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților