Fotbal intern

Dennis Man riscă o suspendare record după eliminarea din FCSB – U Craiova 3-2. Regulamentul Disciplinar e foarte dur pentru altercaţii în afara jocului! Câte meciuri ratează din play-off

24.02.2019 | 22:33
Dennis Man risca o suspendare record dupa eliminarea din FCSB  U Craiova 32 Regulamentul Disciplinar e foarte dur pentru altercatii in afara jocului Cate meciuri rateaza din playoff

Dennis Man a fost eliminat în minutul 88 al meciului disputat de FCSB împotriva celor de la Universitatea Craiova, iar fotbalistul vicecampioanei României riscă o suspendare record după ce a văzut cartonașul roșu de la arbitrul Marius Avram.

Dennis Man a fost împins de Marius Briceag în momentul în care voia să trimită balonul în teren după un aut, iar fotbalistul FCSB-ului s-a întors ca să îi răspundă fundașului Universității Craiova. Atacantul în vârstă de 20 de ani din lotul pregătit de Mihai Teja l-a lovit cu capul pe Marius Briceag, iar acum riscă să o suspendare record.

Ce suspendare record riscă Dennis Man după eliminarea din meciul FCSB – Universitatea Craiova

Conform articolului 63.1 din Regulamentul Disciplinar al FRF, Dennis Man riscă o suspendare între 2 și 6 etape. “Pentru abaterile prevăzute de art. 63.1. lit. a) şi b), sancţiunile aplicabile sunt: a) lovirea cu palma, cotul, braţul, pumnul, capul, piciorul ori călcarea adversarului:
suspendare de la 2 la 6 jocuri dacă nu au produs vătămare fizică”, apare în articolul 63.1 din Regulametul disciplinar al Federației Române de Fotbal.

Articolul 63.1 din Regulamentul Disciplinar al FRF

 

 

 

Dennis Man poate primi până la 8 etape de suspendare

Dennis Man ar putea să primească o suspendare și mai mare, toate acestea dacă Comisia de Disciplină din cadrul FRF va lua în considerare faptul că altercația cu Marius Briceag a avut loc în afara jocului, iar acesta s-ar încadra la articolul 57. “Participarea la o altercație se sancționează cu suspendare de la 6 la 8 jocuri, în cazul jucătorilor și cu interzicerea oricărei activități legate de fotbal de la 6 la 12 luni, în cazul oficialilor. Cluburile vor fi sancționate cu o penalitate de 5.000 la 100.000 de lei“, apare în articolul 57 din Regulamentul Disciplinar al FRF.

Extras din Regulamentul Disciplinar al FRF:

Articolul 57 din Regulamentul Disciplinar al FRF

FCSB – Universitatea Craiova s-a terminat cu victoria formației pregătite de Mihai Teja, scor 3-2, în etapa 25 din Liga 1 Betano. Vicecampioana României a urcat pe poziția a 2-a, cu 48 de puncte, la trei în spatele liderului CFR Cluj. U Craiova este pe locul 3, cu 45 de puncte.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
Tags: