Life

Descoperirea șocantă făcută de un călător într-un autobuz STB din București. Ce a găsit lângă un scaun

Dezvăluirea făcută de o persoană după o călătorie cu un autobuz STB din București. Ce se afla chiar aproape de un scaun.
12.02.2023 | 17:47
Descoperirea socanta facuta de un calator intrun autobuz STB din Bucuresti Ce a gasit langa un scaun
Dezvăluirea făcută de o persoană după o călătorie cu un autobuz STB din București. Ce se afla chiar aproape de un scaun. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Descoperirea șocantă făcută de un călător într-un autobuz STB din București. Ce a găsit lângă un scaun din spatele mijlocului de transport în comun. Oamenii și-au dat imediat cu părerea despre situația neplăcută.

Dezvăluirea făcută de o persoană după o călătorie cu un autobuz STB din București. Ce se afla chiar aproape de un scaun

O imagine a stârnit un val de reacții după ce a fost postată pe rețelele de socializare. Dezvăluirea făcută de o persoană după o călătorie cu un autobuz STB din București i-a făcut pe mulți să scoată la iveală și alte momente de acest fel.

ADVERTISEMENT

Pe linia Ghencea – C.F.R Progresul, mai exact pe unul dintre scaunele din spatele autovehiculului 428, a fost găsită o doză de energizant și foarte multe coji de semințe, în ciuda faptului că este interzis călătorilor să urce cu mâncare.

Concret, producerea dezordinii în orice mod la urcare, la coborâre sau în interiorul vehiculului, precum și deteriorarea sau murdărirea sub orice formă a vehiculului constituie contravenție, după cum se arată pe site-ul companiei.

ADVERTISEMENT

Amenda pentru cei care încalcă regulile este una destul de mare și se încadrează între 100 și 500 de lei. Totodată, potrivit prevederilor OG 2/2001, pentru contravențiile săvârșite de minorii care au împlinit 14 ani, amenda stabilită pentru fapta săvârșită se reduce la jumătate.

Mizeria din autobuzul 428
Mizeria din autobuzul 428. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Reacțiile oamenilor pe social media

„Fizicienii de la Măgurele au făcut mizeria asta pe 428?”, este descrierea care apare pe o pagină de Facebook, unde reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. Internauții nu l-au iertat pe cel care a făcut mizeria respectivă.

ADVERTISEMENT

„Minciuni! Au făcut teste grilă, dacă o coajă de sămânță scuipată în tavanul mașinii cade pe podea. Evrica!”, „Nu ne mai facem bine…”, „Academicienii din Rahova”, „Se spune că imaginile nu au miros. Dar asta a trezit niște amintiri…”.

Din păcate, mizeria din transportul public bucureștean este una dintre marile probleme cu care se confruntă călătorii. De multe ori oamenilor le este frică să se așeze pe scaunele din STB pentru că se pot alege cu hainele pătate.

ADVERTISEMENT

Locuitorii din Capitală au sesizat în repetate rânduri aceste situații neplăcute. Și nu doar locurile sunt murdare, ci și lucrurile pe care le lasă în urmă foarte mulți oameni care tratează autobuzele precum coșurile de gunoi.

În luna iunie a anului 2022, STB anunța că vehiculele sale vor fi igienizate prin intermediul unor operatori privați. Decizia a fost luată de reprezentanții companiei cu scopul de a îmbunătăți serviciile pe care le oferă bucureștenilor.

ADVERTISEMENT