Miron Cozma, ANUNŢ BOMBĂ: “Am ars lumînările de nuntă!”

Ziua de 12 februarie este una extrem de importanta si plina de semnificatie pentru Miron Cozma. In urma cu 4 ani s-a logodit cu iubirea vietii lui, cantareata Marinela Nitu....
14.02.2015 | 10:24
Miron Cozma ANUNT BOMBA Am ars luminarile de nunta

Ziua de 12 februarie este una extrem de importanta si plina de semnificatie pentru Miron Cozma. In urma cu 4 ani s-a logodit cu iubirea vietii lui, cantareata Marinela Nitu.

1

Intre cei doi a fost o iubire ca-n filme, care, insa, pare ca a ajuns la final. “Ne-am despartit acum doua zile, chiar pe 12 februarie. Totul s-a terminat intre mine si Marinela si nu mai exista cale de intoarcere. I-am dat sansa sa isi revina si sa imi arate ca iubirea noastra este importanta pentru ea pana pe 12 februarie. A irosit-o, asa ca de aici incolo nu mai formam un cuplu. Iar eu cand spun ceva, asa ramane. Pe 12, la miezul noptii, am ars lumanarile noastre de logodna, pe care le pastram de 4 ani si, in fiecare an, la aceasta data, le ardeam cate un pic. Joi noapte le-am ars de tot, pana nu a mai ramas nimic din ele, asa cum nici din dragostea noastra nu a mai ramas nimic. Adio, Marinela Nitu!“, a declarat transant, in exclusivitate, Miron Cozma pentru WOWbiz.ro.

2

Potrivit celui supranumit “Luceafarul huilei”, ruptura dintre cei doi a intervenit treptat, certurile dintre ei iscandu-se din prostii, din copilarii. “Pur si simplu, in ultima vreme am realizat ca nu ne mai potriveam, ca aveam principii diferite si viziuni diferite. Si cand doi oameni simt ca nu mai au nimic in comun atunci de ce sa se mai chinuiasca? Doar din puterea obisnuintei? Nu, exclus! Eu nu sunt asa! Eu sunt un spirit rebel care face ceea ce simte si actioneaza sub imboldurile inimii. As am facut si acum. Inima a zis: Suficient! Ceea ce trebuie sa se stie, insa, este ca pana in acest moment, Marinela ramane marea dragoste a vietii mele. A avut un rol extrem de important in viata mea si locul ei va fi vesnic in inima lui Miron Cozma! Pentru ca un rocker, atunci cand iubeste, chiar iubeste”, a adaugat Miron.

4

Relatia dintre Miron Cozma si Marinela Nitu a fost mereu una cu nabadai. Cei doi s-au iubit mereu, incepand din 1996, insa, uneori, nu a fost sa fie. Imediat dupa ce Cozma a fost arestat, cei doi s-au despartit, Marinela aflandu-se in America unde ii mergea destul de bine pe plan profesional. Dragostea lor nu s-a stins nicio clipa, “Luceafarul huilei” scriindu-i iubitei sale sute de poezii din spatele gratiilor.

3

La eliberare, Cozma s-a iubit cu o avocata care semana incredibil cu actrita, in 2009 s-a casatorit cu o alta avocata, Monica, de care a divortat ulterior. Si-a dat seama ca marea si singura iubire a vietii lui ramane focoasa Marinela. Cei doi s-au logodit in 2011, pe 12 februarie la Scheii Brasovului. La vremea respectiva, Miron declara: “Mi-am dat seama ca Marinela este marea mea iubire. Voi muri langa ea”. Cei doi nu au fost niciodata casatoriti la starea civila, pentru ca amandoi au considerat ca relatia lor nu trebuie sa depinda de un act oficial.

Sursă: www.wowbiz.ro