News

Despărţirea de Turcescu a falimentat-o pe Oana Sîrbu!

Despartirea de Robert Turceascu dupa un deceniu de relatie a afectat-o pe Oana Sarbu nu numai sentimental, ci si financiar. In ultimele luni, artista s-a descurcat destul de greu cu banii, mai ales ca...
19.05.2014 | 00:17
Despartirea de Turcescu a falimentato pe Oana Sirbu

Despartirea de Robert Turceascu dupa un deceniu de relatie a afectat-o pe Oana Sarbu nu numai sentimental, ci si financiar. In ultimele luni, artista s-a descurcat destul de greu cu banii, mai ales ca are in intretinere un copil minor, anunta CANCAN.ro

Au format un cuplu timp de aproape zece ani, insa in toamna anului trecut au decis sa se desparta. Cu toate acestea, Oana Sarbu si Robert Turceascu vor fi mereu legati de copilul pe care l-au infiat, Alex Stelian. Ruptura de realizatorul Tv a afectat-o foarte tare pe artista, care nu s-a putut obisnui nici pana acum cu ideea ca isi va creste baiatul singura. Problemele Oanei nu sunt numai de ordin afectiv, ci si financiar. Pentru ca nu are un venit constant lunar, cantareata se descurca destul de greu cu banii: “Nu este usor sa cresti un copil, cheltuielile sunt foarte mari. Oana are ceva probleme financiare, mai ales ca nu mai e nici cu Robert. Stiu ca intr-o vreme canta intr-un restaurant de lux din Capitala, insa nu am auzit sa mai aiba o activitate de acest gen. In schimb, mai are spectacole din cand in cand. Nu stiu cum reuseste sa duca un trai bun. Norocul Oanei consta in faptul ca a fost mereu o persoana echilibrata, asa ca nu este genul acela de femeie cheltuitoare.

Este cumpatata, calculata, motiv pentru care reuseste sa iasa de fiecare data din impas. Totusi, Robert Turcescu se ocupa si el de copil, stiu ca il viziteaza des si contribuie si financiar.

Chiar daca baiatul este infiat, amandoi se simt parintii naturali ai lui Alex Stelian. Copilul a fost crescut dupa chipul si asemanararea Oanei, iar asta se vede cu ochiul liber”, a declarat un apropiat al artistei, pentru CANCAN.ro. Contactata telefonic, Oana Sarbu nu a vrut sa faca nici un fel de declaratie pe seama acestui subiect.

S-au iubit 10 ani

Oana Sarbu si Robert au avut o relatie timp de mai bine de un deceniu. Desi nu au locuit niciodata impreuna, relatia acestora parea una extrem de serioasa. Anul trecut, cei doi au decis sa o ia pe drumuri diferite, iar motivul principal pare a fi programul incarcat al realizatorului TV.