Fotbal international

Detaliul din vestiarul lui Juventus care a făcut înconjurul lumii! Giorgio Chiellini, surprins în “ofsaid”! Foto

13.11.2018 | 17:19
Detaliul din vestiarul lui Juventus care a făcut înconjurul lumii

Un detaliu din vestiarul lui Juventus a făcut înconjurul lumii. Imediat după finalul meciului câstigat de “Bătrâna Doamnă” cu AC Milan, scor 2-0, Cristiano Ronaldo s-a fotografiat cu unul dintre juniorii echipei adverse, iar imaginea a devenit virală, după ce Giorgio Chiellini a fost prins în “ofsaid”.

La finalul partidei jucate pe stadionul “San Siro”, Raoul Bellanova, unul dintre jucătorii echipei de tineret a lui AC Milan, a dorit să se fotografieze cu Cristiano Ronaldo. Atacantul de 33 de ani i-a îndeplinit dorinţa puştiului milanez, iar acesta a postat fotografia pe contul său de Instagram. La scurt timp, prietenii fotbalistului şi-au dat seama că un detaliu din fundalul imaginii face toţi banii. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Detaliul din vestiarul lui Juventus care a făcut înconjurul lumii după derby-ul cu AC Milan

Detaliul surprins de puştiul lui AC Milan în vestiarul lui Juventus a făcut rapid înconjurul lumii. În imagine, pe fundal, apare şi Giorgio Chiellini, care proaspăt ieşit de la duş, nu avea nicio haină pe el, ceea ce a strârnit amuzamentul prietenilor lui Raoul Bellanova. Fotografia a devenit rapid virală şi a fost distribuită de zeci de mii de persoane în câteva ore.

Partida AC Milan – Juventus 0-2 a fost marcată de un moment controversat chiar spre finalul meciului. Gonzalo Higuain a luat două cartonaşe galbene în doar câteva secunde şi a fost eliminat. Până să fie trimis la cabine, atacantul argentinian a fost la un pas să se ia la bătaie cu Cristiano Ronaldo. Imediat după terminarea derby-ului, fotbalistul de 30 de ani a regretat gestul. “Am greșit. Nu sunt un bun exemplu pentru copii. Îmi cer scuze tuturor, fanilor, colegilor și antrenorului. Sunt însă om, nu un robot. Sunt foarte emotiv și uneori mi-e greu să-mi controlez sentimentele. Am irosit penalty-ul și pierdeam meciul, dar arbitrul trebuia să înțeleagă situația. E vina mea că nu m-am calmat, dar așa am fost toată cariera”, a declarat Gonzalo Higuain la finalul meciului.

Detaliul din vestiarul lui Juventus care a făcut înconjurul lumii după derby-ul cu AC Milan
Detaliul din vestiarul lui Juventus care a făcut înconjurul lumii după derby-ul cu AC Milan