Fotbal intern

Devis Mangia, despre transferurile de la Craiova: “Nu a fost niciun jucător adus fără acordul meu”

13.04.2019 | 18:12
Devis Mangia despre transferurile de la Craiova Nu a fost niciun jucator adus fara acordul meu

Antrenorul Universității Craiova a discutat despre transferurile făcute de olteni în perioada mandatului său. Asfel, tehnicianul a fost ferm atunci când ziariștii l-au chestionat dacă șefii i-au adus la antrenamente jucători pe care el nu i-a solicitat. Italianul spune că nici măcar nu s-a pus problema de așa ceva și că de fiecare dată când a fost nevoie de acoperirea unui post, el a decis cine a venit la echipă.

Devis Mangia, despre transferurile de la Craiova

“Nu a fost niciun jucător adus fără ca eu să-l propun sau să nu-mi dau acordul”, a declarat Devis Mangia într-o conferință de presă susținută înaintea jocului cu Viitorul din runda a cincea a play off-ului. Nu e liniște la Craiova. FANATIK a aflat că șefii  din Bănie se gândesc serios să-l înlocuiască pe Mangia de la cârma echipei.

Pe lista lui Mihai Rotaru pentru viitorul înlocuitor al lui Devis Mangia se află Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României. „Eu am încredere din partea conducerii și cred că și din altă parte. Eu așa cred. Sunt sigur! Nu mă interesează alte oferte. Mă gândesc că am contract aici. De unde începe ideea asta că eu plec? Eu nu știu de unde pornesc lucrurile astea.

Devis Mangia, despre transferurile de la Craiova. Devis Mangia la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, din cadrul Playoff-ului Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 7 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Devis Mangia ascultă întrebarea unui ziarist

Mangia, pregătit pentru orice

Știu că am încredere din partea conducerii, la fel și din partea suporterilor. Eu simt asta. Eu văd băieții cum se antrenează și cum este relația între noi, dar se poate întâmpla ca cineva să creeze probleme pentru a-mi lua poziția”, a mai spus Devis Mangia în legătură cu o eventuală debarcare a sa.

Deși nu traveresează cea mai bună perioadă, Universitatea Craiova nu a renunțat la luptă. Oltenii spun că vor toate cele 3 puncte puse în joc în runda următoare și caută să se apropie din nou de prima poziție. „Este normal ca Craiova să câștige an de an campionatul. Noi asta ne dorim. Vrem să dovedim că suntem buni și putem să câștigăm cele trei trofee. Eu voi da totul pe teren pentru a câștiga trofee”, a declarat Alexandru Mateiu.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano