Fotbal intern

Devis Mangia l-a făcut praf pe Marius Avram în fața staff-ului său: „Big snake, anaconda!”

Devis Mangia la facut praf pe Marius Avram in fata staffului sau Big snake anaconda

U Craiova a suferit o înfrângere în fața celor de la FCSB, scor 2-3, după ce a condus cu 2-1 în urma golului din penalty al lui Pigliacelli. Lucian Filip și Ioan Hora, însă, au reușit să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul pentru roș-albaștri. Antrenorul Devis Mangia a refuzat să vorbească în fața presei despre prestația arbitrului Marius Avram, dar FANATIK a aflat ce a spus italianul despre „centralul” partidei FCSB – Craiova.

Devis Mangia a refuzat să comenteze prestația lui Avram: „Nu vorbesc despre arbitraj. Nu este normal să se discute înainte de meci despre arbitraj, așa cum s-a întâmplat acum, a spus antrenorul Craiovei, la finalul partidei de pe Arena Națională.

Devis Mangia a vorbit despre Marius Avram, după FCSB - U Craiova
Devis Mangia a vorbit despre Marius Avram, după FCSB – U Craiova

Ce a spus Devis Mangia de Marius Avram, la finalul partidei FCSB – Craiova

Dacă în fața presei Mangia a fost rezervat, în spatele ușilor închise el a explodat la adresa lui Marius Avram. Antrenorul a vorbit cu oamenii din staff-ul său despre prestația arbitrului și a zis, dezgustat, „That referee is a big snake! Anaconda!” (traducere din engleză: „Acest arbitrul este un mare șarpe! Anaconda!”)

Motivul pentru care oltenii au fost supărați pe Marius Avram este „blândețea” acestuia la intrarea criminală a lui Mihai Bălașa, din minutul 72 al partidei. Atunci fundașul central al FCSB a luat pe sus un jucător al Craiovei, dar Avram i-a dat numai un cartonaș galben. Fostul arbitru internațional  Cristian Balaj a oferit un verdict despre această fază: „Din punctul meu de vedere e mai mult spre roșu. Vine cu piciorul ridicat, întins, asupra piciorului adversarului. E la fel ca în cazul lui Ianis Hagi și Viera. Ar fi trebuit să îl elimine, nu să-i dea doar galben”, a spus Balaj.

A fost un meci destul de agitat pentru Devis Mangia, pe lângă situațiile dificile, golurile și loviturile de pedeapsă. Mangia a avut și un conflict cu Meme Stoica, după golul de 2-2 al lui Lucian Filip.

Tags: