Fotbal international

Devis Mangia, prima ofertă după plecarea de la U Craiova! Antrenorul e dorit în Italia. EXCLUSIV

18.04.2019 | 18:27
Devis Mangia prima oferta dupa plecarea de la U Craiova Antrenorul e dorit in Italia EXCLUSIV

Devis Mangia a plecat de la Universitatea Craiova după eșecul suferit de olteni pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța, scor 1-2, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, dar antrenorul italian a primit deja o primă ofertă. Devis Mangia ar putea reveni în Italia, toate acestea deoarece este dorit cu insistență de o echipă care evoluează în Serie B.

Prima ofertă pentru Devis Mangia după plecarea de la U Craiova

FANATIK a aflat că Devis Mangia se află pe lista celor de la Crotone, formație din Serie B care a retrogradat vara trecută din Serie A. Italienii l-au ofertat pe antrenorul în vârstă de 44 de ani și în perioada când se afla sub contract cu Universitatea Craiova, dar acesta i-a refuzat pe conaționalii săi pentru că spera că poate să redreseze situația de la clubul din Bănie.

Negocierile dintre Devis Mangia și Crotone nu s-au finalizat în acel moment Antrenorul italian le-a transmis oficialilor echipei din Serie B că vor rediscuta în vara anului 2019, dar a pus și o condiție. Antrenorul care a stat în 82 de meciuri pe banca tehnică a Universității Craiova ar semna cu gruparea din Italia, toate acestea dacă formația nu ar retrograda în Serie C.

Gică Hagi și Devis Mangia la meciul U Craiova – Viitorul Constanța

Devis Mangia este și pe lista FCSB-ului

Crotone nu este singura echipă interesată de serviciile lui Devis Mangia. FANATIK a dezvăluit că Gigi Becali îl dorește pe antrenorul italian la FCSB, toate acestea dacă Mihai Teja nu reușește să câștige titlul la finalul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano. Antrenorul în vârstă de 44 de ani s-a aflat în atenția latifundiarului din Pipera și vara trecută, atunci când Gigi Becali nu era hotărât dacă să îi prelungească înțelegerea lui Nicolae Dică.

Devis Mangia a acceptat să își rezilieze contractul cu Universitatea Craiova, deși își prelungise înțelegerea cu gruparea din Bănie în vara anului trecut. Italianul avea în contract și o clauză specială. Dacă Devis Mangia era dat afară de Mihai Rotaru, atunci patronul oltenilor trebuia să îi plătească 700.000 de euro. De partea cealaltă, Mangia era obligat să scoată din buzunar 500.000 de euro dacă decidea să plece la o altă echipă.

Tags: