Fotbal intern

Devis Mangia pune presiune pe oficialii lui CS U Craiova. “Trebuie să vorbesc cu ei!”

24.05.2018 | 08:50
Devis Mangia pune presiune pe oficialii lui CS U Craiova Trebuie sa vorbesc cu ei

Devis Mangia pune presiune pe oficialii lui CS U Craiova. Antrenorul italian are foarte mari pretenţii pentru următorul sezon competiţional şi aşteaptă finalul Cupei României pentru a putea discuta despre planurile de viitor ale echipei din Bănie. Devis Mangia a comenta şi în legătură cu partida pe care CS Universitatea Craiova o va disputa cu Hermannstadt, pe “Arena Naţională”, duminică, de la ora 21.00.

“Trebuie să ne punem la masă şi să fim clari, concreţi, ca să vedem ce avem de făcut şi ce aşteptări să avem. Trebuie să vorbesc cu cei de la club despre transferuri, să văd ce gânduri au ei, eu le expun ideile mele. Eu mi-am construit planurile. Aştept să încheiem ediţia cu totul ca să vorbim clar”, a spus Devis Mangia, conform gsp.

Devis Mangia pune presiune pe oficialii lui CS U Craiova şi le atrage atenţia jucătorilor săi

“Trebuie să abordăm acest meci într-o foarte inteligentă, precaută şi bună atitudine. Întâlnim o echipă bună, nu contează divizia. Se poate spune că a avut noroc o dată, dar vezi că a scos 3-4 echipe foarte tari. Inclusiv pe Steaua. Hermannstadt nu e doar o formaţie de ligă secundă. A promovat, e tare! Şi e periculoasă, prin faptul că n-are nimic de pierdut în meciul cu noi, ci doar de câştigat. Noi am avea extraordinar de mult de pierdut”, a spus Mangia.

“Îţi poate veni inspiraţia şi în somn!”

Întrebat în legătură cu modul în care se pregăteşte pentru a evolua ca antrenor, Devis Mangia a răspuns: “Ar trebui să întrebaţi câte ore nu aloc fotbalului. Dacă nu sunt implicat zece ore pe zi, atunci chiar sunt fericit. Tot timpul, toate zilele, asta fac. Uneori, şi când dorm visez fotbal, scheme, meciuri trecute, meciuri viitoare. Uneori, mă trezesc brusc din somn şi am o agendă lângă pat, mă apuc să scriu diverse chestii care mi-au venit în timp ce visam. Ăsta e fotbalul pentru mine. Îţi poate veni inspiraţia şi în somn. Şi când mă uit la un film, îmi mai zboară gândurile spre meciuri, spre fotbal, mă opresc, pac!, scriu impediat”, a adăugat antrenorul italian.