Fotbal intern

Devis Mangia, reacţie nervoasă după Craiova – Concordia 0-1. “Arbitrul n-a luat cele mai bune decizii!”

20.08.2018 | 23:21
Devis Mangia reactie nervoasa dupa Craiova  Concordia 01 Arbitrul na luat cele mai bune decizii
ADVERTISEMENT

Devis Mangia a vorbit după meciul CS U Craiova – Concordia Chiajna, scor 0-1, din etapa a 5-a a Ligii 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. Oltenii au bifat în primele cinci meciuri o victorie, două egaluri şi o înfrângere şi ocupă poziţia a 12-a în clasament, cu 5 puncte.

Antrenorul italian de pe banca tehnică a celor de la CS U Craiova a avut o reacţie nervoasă la adresa arbitrului partidei disputate în etapa a 5-a. Acesta susţine că centralul Ionuţ Coza nu a luat cele mai bune decizii în meciul cu Chiajna. Devis Mangia nu a uitat nici să critice starea gazonului.

ADVERTISEMENT

Devis Mangia a vorbit după CS U Craiova – Concordia 0-1

“Am jucat multe minute în 10. Nu pot să spun nimic despre jucători pentru că au evoluat foarte bine. Vreau să le mulţumesc pentru ceea ce au făcut în teren. Voi ştiţi că eu nu vorbesc niciodată despre arbitri. Se poate să fie o eliminare, dar nu mi-a plăcut cum a gestionat partida. E normal ca adversarii să tragă de timp, dar asta nu îmi place. Nu mi-au plăcut deciziile luate de arbitru. Eliminarea lui Donkor e singura noastră problemă. Am pierdut şi trebuie să ştim să pierdem, iar când câştigăm trebuie să ştim să câştigăm.

Pigliacelli a făcut o paradă excelentă în prima repriză, iar despre gazon trebuie să spun că este groaznic, nu mai putem să spunem că nu se întâmplă nimic. Gazonul e un dezastru. Câţiva jucători nu mai au enegrie, dar nu din cauza lor, ci din cauza gazonului. Trebuie să ne recuperăm mental. E greu să pierzi un meci. Eu aleg primul 11 în baza a ceea ce văd în timpul săptămânii”, a spus Devis Mangia.

ADVERTISEMENT