Fotbal intern

Devis Mangia sare la gâtul suporterilor lui U Craiova. “Nu e normal să ataci jucătorii. Acum îmi e greu să îi fac să joace!!”

04.03.2019 | 22:37
Devis Mangia sare la gatul suporterilor lui U Craiova Nu e normal sa ataci jucatorii Acum imi e greu sa ii fac sa joace

Devis Mangia a cedat nervos la finalul meciului dintre U Craiova și Astra Giurgiu, scor 1-2, în ultima etapă din sezonul regulat, iar antrenorul italian a sărit la gâtul suporterilor din Bănie. Tehnicianul Științei s-a enervat după o fază în care a fost implicat Nuno Rocha.

Devis Mangia sare la gâtul suporterilor lui U Craiova la finalul meciului cu Astra Giurgiu

Totul a pornit de la schimbarea lui Nuno Rocha pe care fanii de la tribuna oficială l-au huiduit. Imediat, fotbalistul Craiovei a reacţionat şi s-a luat la ceartă cu ei, neînţelegând de ce este fluierat.“Eu cred că a fost un meci echilibrat. Am jucat bine în prima repriză, la fel și în repriza a doua. Au avut ocazii pe contraatac pentru că am avut noi mingea și am greșit. Am făcut greșeli tehice și au înscris. Am greșit faza de construcție. Eu sunt un antrenor care își apără mereu jucătorii. Pentru Donkor, pentru Rocha. Nu este posibil să fie fluierat după 5 minute de la începutul meciului. Jucătorii sunt și ei oameni și nu este simplu să fie concentrați dacă se întâmplă așa. Ei am zis că mă simt și mai mult oltean după meciul cu FCSB, dar după meciul de astăzi este foarte greu… Mai ales dacă se întâmplă așa.

Mai bine mă fluieră pe mine decât pe jucătorii mei. Nu este normal să ataci jucătorii. Eu fără ei sunt terminat. Eu așa cred. La finalul sezonului eu o să trag linia. Ne dorim să lucrăm împreună, dar nu este simplu dacă se întâmplă așa. Pentru mine este dificil acum să bag jucătorii pe teren, nu este normal. Eu nu știu ce se întâmplă. Cred că am făcut performanță până acum aici. Rocha a făcut câteva meciuri foarte bune până acum, iar acum îl fluieră după cinci minute.

Nuno Rocha a rămas minute bune pe bancă la finalul meciului cu Astra Giurgiu

Echipa este ok.Eu sunt mulțumit de jucătorii mei, sunt jucători de foarte mare calitate. O să facem performanță dacă o să rămânem împreună. Eu așa cred. Eu sunt liniștit. Mie nu îmi place să vorbesc despre un singur jucător. O să fie un meci diferit cu Astra în play-off, eu așa cred. Kelic are o problemă la gleznă. În prima repriză am văzut câteva lucruri care nu au fost foarte bune”, a spus Devis Mangia.

Tags: