Fotbal intern

Dezvăluire ŞOC făcută de Grigoraş la 50 de ani. “Dinamo m-a făcut să devin fan Steaua!”

Petre Grigoraş împlineşte frumoasa vîrştă de 50 de ani, iar cu această ocazie, tehnicianul Pandurilor spune că ar schimba foarte multe lucuri în viaţă, însă mereu ar rămîne lîngă...
15.11.2014 | 11:32
Dezvaluire SOC facuta de Grigoras la 50 de ani Dinamo ma facut sa devin fan Steaua

Petre Grigoraş împlineşte frumoasa vîrştă de 50 de ani, iar cu această ocazie, tehnicianul Pandurilor spune că ar schimba foarte multe lucuri în viaţă, însă mereu ar rămîne lîngă familia lui. Acesta nu se plînge de vîrsta sa, însă recunoaşte că nu a simţit cînd a trecut timpul şi este recunoscător soţiei,  că a fost femeia puternică din spatele său.

“Nu ştiu cînd a zburat timpul, cînf ai lîngă tine o familie ca a mea, imposibilul e nimic, vorba reclamei. Pe soţia, Maria Simona o cheamă, am cunoscut-o prin 1986, jucam la Aripile Bacău. Eram şi lăcătuş mecanic la Uzina de avioane, angajat de formă, cum se obişnuia atunci, ca să-ţi poţi ridica salariul de undeva. Ea a fost marea şansă a vieţii mele, cine ştie ce se alegea de mine dacă nu aveam alături o persoana atît de puternică!”

“Necazurile din ultimii ani m-au învăţat să văd cît de puţină lume e alături de tine”

Acesta consideră că a avut mult ghinion pe teren şi spune că numai familia îţi este alături atunci cînd ai parte de probleme. “Necazurile din ultimii ani m-au învăţat să văd cît de puţină lume e alături de tine atunci cînd ţi-e greu şi ce mult înseamnă sprijinul familiei. Din acest punct de vedere , eu am fost un norocos. Probabil ghinionul din unele meciuri se compensează cu şansa de a avea o soţie atît de înţelegătoare şi iubitoare”, a declarat Grigoraş pentru Gazeta Sporturilor.

“Steaua m-a făcut să descopăr nişte chestii care m-au scîrbit”

Fostul fotbalist a dezvăluit cum  a început să îşi pună multe întrebări după o recompensă de 30.000 de lei, venită din Ştefan cel Mare  pentru un meci cu Steaua. Acestuia i s-a părut dubios să primescă aproape “jumătate de Dacie” pentru un meci, iar toate acestea a făcut să renunţe la afinitatea pe care o avea pentru Dinamo.

“La un meci cu Steaua, de acasă prin toamna lui 1988, am avut o primă de 30.000 la victorie, puteam să cîştigăm o jumătate de Dacie în numai 90 de minute. Nu am luat banii, ne-a bătut Steaua cu 3-2, eu am dat un gol, însă nu ne-a folosit la nimic. Eu eram un pic dinamovist, la mine în familie toată lumea simpatiza cu “cîinii”, aşa că nici eu nu am scăpat de “virus”. Totuşi, tevatura creată în acea partidă cu Steaua m-a făcut să descopăr nişte chestii care m-au cam scîrbit. Toată viaţa am fost un om corect, iar ce am aflat atunci m-a făcut să renunţ la afinitatea pentru Dinamo”, a mai adăugat Grigoraş pentru aceeaşi sursă.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

Tags: